ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Αρκετοί ήθελαν να έρθουν στη δίκη του Φιλιππίδη, αλλά φοβούνται...»

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του ηθοποιού

newsroom must

Στην εκπομπή "Happy day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη σχετικά με τις εξελίξεις της δίκης του ηθοποιού. Συγκεκριμένα ανάφερε πως οι εικόνες που παρουσιάζονται στην δημοσιότητα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και πως η υγεία του γνωστού ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Μέσα στις δηλώσεις του πρόσθεσε πως «Αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει με πολλούς φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να έρθουν να μιλήσουν, αλλά όλοι αυτοί ενώ ήθελαν να έρθουν, αλλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φοβούνται τη διαπόμπευση αλλά και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Φτάσαμε στο σημείο που ο μάρτυρας φοβάται να μη χάσει τη δουλειά του».

Επίσης πρόσθεσε ότι ο πελάτης του δηλώνει αθώος και πως οι κατηγορίες έχουν να κάνουν περισσότερο με την συμπεριφορά του και όχι κάποιο παράπτωμα όπως αναφέρεται επανειλημμένα στο κοινό.

Να αναφέρουμε πως δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου και ο κατηγορούμενος αυτή την στιγμή βρίσκεται στις φυλακές κορυδαλλού. Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Μιχάλη Δημιτρακόπουλου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS