ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αναμενόμενη η απουσία του Καρόλου από την εκδήλωση αφιέρωμα στην Diana

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παρευρεθεί.

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι ο πρίγκιπας Harry με την απόφασή του να κηρύξει «ανοιχτό πόλεμο» με τα μέλη τις βασιλικής οικογένειας, και συγκεκριμένα με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, μοιάζει να έχει φέρει τα πάνω – κάτω στα ενδότερα του παλατιού.

Ο ίδιος, έχει επιστρέψει εδώ και μερικές ημέρες στην Βρετανία, όπου αναμένεται να παρευρεθεί την Πέμπτη (01/07) στην εκδήλωση αφιέρωμα στην πριγκίπισσα Diana, με αφορμή την επέτειο για τα 60χρονά της, κατά την οποία θα συνοδευτεί από τον πρίγκιπα William.

Με νέα δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν ότι, τόσο η Meghan Markle, όσο και η Kate Middleton, δεν θα είναι παρούσες στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana στο Kensington Palace. Ενώ ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους ‘Times’ ο μεγάλος απών θα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Αφού, κοντινό άτομο από το περιβάλλον του αποκάλυψε ότι ο ίδιος, δεν θέλει να πάει καθώς βρίσκει τέτοιου είδους εκδηλώσεις «πολύ φορτισμένες συναισθηματικά».

Να θυμίσουμε ότι ο Κάρολος, ήταν παντρεμένος με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα από το 1981 μέχρι το 1996, απέκτησε μαζί της τους δύο γιους του (William & Harry), ενώ φήμες ήθελαν το διαζύγιό τους να αφορά την εξωσυζυγική του σχέση με την Camilla Parker – και πλέον Δούκισσα της Κορνουάλης, την οποία παντρεύτηκε το 2005.

Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει ότι, «Αυτές οι στιγμές έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν παλιές πληγές», εξηγώντας ότι ο ίδιος, ίσως να μην θέλει να φέρει στο μυαλό του «κακές αναμνήσεις», αφού από τον θάνατό της και μετά προτιμά «να κρατά τις αναμνήσεις για τον εαυτό του και να αφήνει τα παιδιά του να αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση