ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Apple: Χωρίς iPhone, στρέφεται στις υπηρεσίες και τα έξυπνα αξεσουάρ

Σύμφωνα με τις Financial Times, η εταιρεία αναμένεται να βρεθεί στη σκηνή χωρίς την νέα γραμμή iPhone

Του Νικόλα Βωνιάτη

 Οι πιο αξιομνημόνευτες παρουσιάσεις της Apple έκλειναν πάντα με την εμβληματική φράση του Steve Jobs, «one more thing» (ένα ακόμη πράγμα), που πάντα συνοδεύονταν με την αποκάλυψη ένα νέου προϊόντος.

Η παρουσίαση της 15ης Σεπτεμβρίου, αντ’ αυτού αναμένεται να περιέχει «ένα λιγότερο» πραγμα, σημειώνει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα, Financial Times.

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η εμβληματική για την Apple παρουσίαση του Σεπτεμβρίου, δεν θα έχει ως μέρος της το πιο διάσημο και κερδοφόρο προϊόν της εταιρείας. Ο λόγος είναι ότι η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου iPhone που θα υποστηρίζει ταχύτητες δεδομένων 5G, μεταφέρθηκε στον Οκτώβριο λόγω προβλημάτων της αλυσίδας εφοδιασμού, που προκάλεσε η πανδημία.

Στην εκδήλωση «Time Flies», η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μεταξύ άλλων, την έκτη γενεά Apple Watch και το νέο iPad Air. Πιθανό είναι ακόμη και το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν τα αναμενόμενα AirPods Studio (ακουστικά τύπου over-the-ear) όπως επίσης και τα AirTags, που θα χρησιμεύουν για την εύρεση χαμένων αντικειμένων.

Δείτε την συνέχεια στην Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X