ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Αποσύρονται χορηγοί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λόγω Λιγνάδη

Νέα θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τα σχόλιά της για την υπόθεση Λιγνάδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Ελλάδα, με την αμφιλεγόμενη στάση που κρατά η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή ''T-Live'' όσονα φορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Πιο συγκεκριμένα, προβάλλοντας φωτογραφίες του σκηνοθέτη με σκούφο και μάσκα, η παρουσιάστρια είχε πει: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Η φράση αυτή διαδόθηκε αμέσως στα social media, με τον κόσμο να ζητά την απόσυρση των χορηγών από την εκπομπή της. Η αρχή έγινε όταν κάτω από μια ανάρτηση στη σελίδα των NAK Shoes, ενημέρωσαν την εταιρεία για την στάση της παρουσίαστριας. 

«Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων;; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!» έγραφε το σχόλιο, στο οποίο η εταιρεία απάντησε άμεσα, προαναγγέλλοντας την απόσυρσή της.

«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε η εταιρεία καλλυντικών Grigi με μια ανάλογη ανάρτηση

«Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!». Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της εκπομπής «Tlive» και γι' αυτό το λόγο αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και τις οικογένειές τους».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση