ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη Ρούλα, είναι τα πάντα για μένα»

Σε μια σπάνια προσωπική δημόσια εξομολόγηση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για την γυναίκα της ζωής του και γνωστή φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που απέκτησε δύο παιδιά με την σύζυγό του, δήλωσε πως πάντα ήθελε να γίνει πατέρας.

«όταν μεγαλώνεις με αγάπη στην οικογένειά σου θες να προσφέρεις και εσύ αυτή την αγάπη, οπότε είναι φυσικό επακόλουθο. Θέλω να είμαι δίκαιος γιατί θέλω να είναι δίκαιοι άνθρωποι τα παιδιά μου και θέλω να έχουν ήθος και να μην πατάνε ποτέ τις αρχές που πιστεύουν. Όπως έκανα και εγώ και όπως με δίδαξε και ο πατέρας μου».


Ο ίδιος περιέγραψε την καθημερινότητα με τα δίδυμα Άγγελο - Μιχαήλ και Ειρήνη - Χρυσή αλλά και το πως η Ρούλα Ρέβη συνέβαλε στο να πει το «ναι» στην ταινία «Το Δείπνο του Βοσκού» στην οποία θα υποδυθεί τον Ιησού Χριστό, μιλώντας παράλληλα με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για εκείνη.

 «Δεν ξέρω πού θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα. Πραγματικά δεν ξέρω τι κινήσεις θα είχα κάνει επαγγελματικά. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από αυτό, είναι τα πάντα για μένα. Η σχέση μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, γιατί αν υπήρχε ένας δυνατός στόχος πριν τα παιδιά, τώρα είναι πιο δυνατός αυτός ο στόχος. Το να είσαι μια οικογένεια δεμένη και να προχωράς στα καλά και στα κακά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση