ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Απόψε οι Locomondo στο Limassol Christmas Land!

Μετά την τεράστια επιτυχία της Παραμυθούπολης της Λευκωσίας οι διοργανωτές φέτος μεταφέρουν το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων και στη Λεμεσό. Ο χώρος του Εναέριου θα «ντυθεί» με τα πιο φανταχτερά στολίδια για να υποδεχτεί για πρώτη φορά το LIMASSOL CHRISTMAS LAND.

Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο όραμα των διοργανωτών της Παραμυθούπολης που σχεδίαζαν καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουν: Ένα πελώριο, φαντασμαγορικό λούνα παρκ με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια έχει στηθεί στον Εναέριο, δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σάς περιμένουν να τις απολαύσετε ενώ οι δημοφιλέστεροι τραγουδιστές θα δώσουν ραντεβού μαζί σας στο LIMASSOL CHRISTMASLAND που θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς για την όμορφη Λεμεσό αλλά και όλο το νησί μας. Το LIMASSOL CHRISTMASLAND θα επισκεφθεί και ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα για όλα τα παιδάκια. Καθόλη τη διάρκεια των γιορτών στο χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιά από όλο τον κόσμο.

Χρυσός Χορηγός : EuroBank
Μέγας Χορηγός : Primetel
Επίσημος αερομεταφορέας : Blue Air

Χορηγοί : Πάρκο Παλιάτσο , Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, Πανεπιστήμιο UCLan (γιούκλαν) Cyprus, Οπτικά Νικολαΐδη, EASTPAK , ελληνικά πετρέλαια ΕΚΟ, GAP VASILOPOLOS, χυμοί Fontana, Chrystalserve (Κρίσταλσερβ), Εταιρία Α/φοι Λανίτης, Gloria Jeans Coffee

Χορηγός Επικοινωνίας : Deejay 93.5

Info
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018
Limassol Christmas Land , 20.00
Χώρος στάθμευσης Εναερίου
Εναέριος Λεμεσός
Είσοδος Ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση