ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Από 1η Σεπτεμβρίου ο Deejay Radio εκπέμπει παγκύπρια στους 93.5

Τα νέα είναι υπέροχα για τους fans του Deejay Radio, αφού από την 1η Σεπτεμβρίου θα ακούνε την καλύτερη μουσική στην πόλη από τη συχνότητα 93.5. Ναι, καλά ακούσατε! Ο αγαπημένος μουσικός σταθμός θα εκπέμπει πλέον παγκύπρια από μία συχνότητα και θα το γιορτάσει το σαββατοκύριακο 1η και 2η Σεπτεμβρίου, με αναδρομή στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, σηματοδοτώντας τη μεγάλη αυτή αλλαγή.

Την ίδια μέρα ένας μεγάλος διαγωνισμός με κεντρική ιδέα τη νέα παγκύπρια συχνότητα του Deejay Radio σας περιμένει για να διεκδικήσετε €935 μετρητά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε σε οποιοδήποτε χαρτονόμισμα τον αριθμό 93 κόμμα 5, να ανεβάσετε τη φωτογραφία από το χαρτονόμισμά σας στη fan page του Deejay Radio στο Facebook και να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή του Δημήτρη Τσώνη. Αν δεν έχετε facebook, απλά πάρτε το χαρτονόμισμά σας στα γραφεία των Ειδικών Εκδόσεων (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 3ος όροφος) να το βγάλουν φωτογραφία, για να μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Just to know
Ο Deejay Radio εκπέμπει από τις 11 Νοεμβρίου 2002 σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Από τότε έχει καθιερωθεί ως το ραδιόφωνο με την καλύτερη ξένη μουσική στην Kύπρο. Με συνεχές πρόγραμμα, διαγωνισμούς, parties και live links, κατάφερε να καθορίσει την πορεία και τη μετεξέλιξη των ραδιοφωνικών σταθμών στην Κύπρο. Πρώτος σε ακροαματικότητα στο σύνολο αλλά και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά κοινά, ο Deejay Radio θα εκπέμπει πλέον παγκύπρια από τους 93.5. Συντονιστείτε και άστε τους μουσικούς παραγωγούς Δημήτρη Τσώνη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Jimmy D, Αντρέα Καρά και Μιχάλη Τσικαλά να σας ταξιδέψουν με τις επιλογές τους.

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X