ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άντρος Ευσταθίου: Nicosia International Airport

Το πάλαι ποτέ αεροδρόμιο της Λευκωσίας που έχει χαραχθεί στο μυαλό μας ως το κατεξοχήν σύμβολο της πράσινης γραμμής γίνεται πηγή έμπνευσης για τον Άντρο Ευσταθίου, ο οποίος μετά από τριάντα οκτώ χρόνια ξυπνά μνήμες του παρελθόντος μέσα από τις φωτογραφίες του.

Το αεροδρόμιο «φάντασμα», παγωμένο στο χρόνο και αφημένο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα είναι σπάνιο, αν όχι μοναδικό φαινόμενο.

Ένα φαινόμενο που μπορεί να εμπνεύσει και να συνεπάρει το άτομο που επιλέγει να ασχοληθεί μαζί του. Ο φωτογράφος επέλεξε να απαθανατίσει μέσα στον εγκαταλελειμμένο χώρο πέντε ανθρώπους που εργάζονταν εκεί πριν το 1974, φορώντας τις στολές της εποχής εκείνης.

Μέσα από αυτές τις εικόνες το αεροδρόμιο παύει να είναι ένα στατικό αρχιτεκτόνημα και μεταλλάσσεται από ένα «βουβό νεκροταφείο» σ’ ένα χώρο ζωντανό.

Οι ανθρώπινες φιγούρες στο μάτι του θεατή φαντάζουν σαν εκλάμψεις μιας ανάμνησης τού πώς ήταν το αεροδρόμιο Λευκωσίας πριν την καταστροφή.

Τα εγκαίνια της έκθεσης του φωτογράφου Άντρου Ευσταθίου με τίτλο «Nicosia International Airport» θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 20.00 στον πολυχώρο Is Not Gallery στη Λευκωσία. 
 
Info: Οδυσσέως 11,1017 Παλιά Λευκωσία, τηλ. 22343670.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS