ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αντρέας Γιόρτσιος: Πρεμιέρα... με αναφορά στην Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Δέσποινα Άσπρου

Η εκπομπή «Happy Hour» του ΡΙΚ με παρουσιαστή τον Αντρέα Γιόρτσιο έκανε πρεμιέρα σήμερα 24 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής, έχοντας στα χέρια του ένα νέο τηλεοπτικό project, δεν δίστασε ούτε λεπτό να τονίσει το άγχος της πρώτης φοράς.

Ο ίδιος μετά από μια σύντομη αναδρομή στην τηλεοπτική του καριέρα και εστιάζοντας κυρίως στον ρόλο του ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ο Ανδρέας Γιόρτσιος μάς ξανασυστήθηκε και επιδίωξε μέσα από αυτό να μεταφέρει τον ενθουσιασμό του, για το νέο τηλεοπτικό του βήμα.

Παιχνίδια, βίντεο, γκάλοπς και προσωπικότητες συνθέτουν το απογευματινό «Happy Hour».

Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή του παρουσιαστή ήταν ο Τάσος Τρύφωνος και η ηθοποιός Μαρίνα Βρόντη, οι οποίοι μάς αποκάλυψαν μέσα από πρωτότυπες ερωτήσεις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους.

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση, δεν ήταν η απουσία πάνελ – καθώς αυτό το γνωρίζαμε ήδη, αλλά η αναφορά του από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της εκπομπής του, στην τηλεοπτική του «αντίπαλο» Χριστιάνα Αριστοτέλους! Και αυτό μας έκανε εντύπωση για ένα και μόνο λόγο: Δεν συνηθίζονται οι αναφορές στους «αντιπάλους»! Φυσικά όπως είναι γνωστό, τους δυο τους, δένει μια φιλία χρόνων... οπότε ο Αντρέας δεν δίστασε να της ευχηθεί χρόνια πολλά, αφού σήμερα η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της!

Δες απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS