ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Αντεπίθεση κατά μέτωπο από τον ARod, βρέθηκε στο πάρτι της πρώην του Affleck

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Απίστευτος είναι ο Alex Rodriguez καθώς «παίζει» με τα μέσα και τις πρώην, μετά τον χωρισμό που φαίνεται ότι του στοίχησε βαριά, αφού η Jennifer Lopez βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Ben Affleck.

Ο ίδιος, φαίνεται πως το πήρε τελικά απόφαση –ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με τη λατίνα στα και πέρασε στην αντεπίθεση.
Να θυμίσουμε ότι Lopez και Affleck ακόμη δεν έχουν «επισημοποιήσει» την σχέση τους μιλώντας για αυτήν, αλλά τους έχουμε δει να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά στο πάρτι της αδελφής της, κάτι που σίγουρα έκανε τον πρώην αρραβωνιαστικό να νιώσει πιο άβολα από ποτέ.

Όμως, ο αθλητής από την άλλη φαίνεται ότι είναι έτοιμος για καινούργια αρχή καθώς, μετακόμισε σε ένα πολυτελές σπίτι στο Hamptons (μόλις 1 μίλι μακριά από την Jen), και ενοικίασε την πολυτελή κατοικία του για το καλοκαίρι, έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων, μέχρι να βρει νέα.

Και να, που του δόθηκε η ευκαιρία, να «πληρώσει» τον Affleck με το ίδιο νόμισμα, καθώς με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Rodriguez εντοπίστηκε να χορεύει στο πάρτι γενεθλίων της Lindsay Shookus (41) πρώην του Ben Affleck!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Red informativovoconnorma (@norma_beltre)

Οι φήμες για «ερωτική σχέση» ανάμεσα στους δύο πρώην δεν είναι πραγματικές , κάτι που αναφέρθηκε και από εκπρόσωπό τους, τονίζοντας ότι είναι φίλοι τα τελευταία 15 χρόνια. Ενώ η Lindsay ήταν σε σχέση με τον Ben από το 2014-2019, με τον ηθοποιό να ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Garner.

Ταυτόχρονα, ο Rodriguez διατηρεί ακόμη της κοινές φωτογραφίες του με την Lopez στα social media, καθώς πίστευε σε μια πιθανή επανασύνδεση, πράγμα αδύνατο μιας και η ίδια δηλώνει ερωτευμένη με τον Affleck.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση