ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Antara Destination Spa&Resort: Ποιοι έλαβαν τις μαγικές προσκλήσεις για τα εγκαίνια;

newsroom must

Η Πόλη Χρυσοχούς έχει γίνει τον τελευταίο καιρό το «επίκεντρο» της Κύπρου και ο λόγος δεν είναι άλλος από το υπερπολυτελές Antara Destination Spa&Resort, που φιλοξενεί στο χώρο του τζετ σέττερ απ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα χλιδάτο δημιούργημα για τη χάρη του οποίου ο ουγκρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Sandor Kenyeres δεν λυπήθηκε καθόλου να ξοδέψει το υπέρογκο ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. 

Το resort είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της Ελληνιστικής περιόδου και διαθέτει έξι royal σουίτες, η τιμή των οποίων ανέρχεται γύρω στις €3500 το βράδυ, αλλά και μια προεδρική για €10.000 το βράδυ.

Μεγιστάνες απ’ όλο τον κόσμο φυσικά δεν χάνουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν για να απολαύσουν λίγες μέρες στο φημισμένο spa του, ενώ κλείνουν όλο το resort γι’ αυτούς και τους φιλοξενούμενους τους, πληρώνοντας βεβαίως και το ανάλογο κόστος, €30.000 την ημέρα!

Στα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου είναι και η μεταφορά των πελατών από το αεροδρόμιο Πάφου με ελικόπτερο.

Στις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα χλιδάτα εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου με μόνο πενήντα προσκεκλημένους. Τη βραδιά θα ντύσει με τη μουσική του ο διάσημος πιανίστας Havashi ο οποίος κατέχει τον τίτλο του The Fastest Pianist of the World, αφού κέρδισε το  Guinness Wold Records, Most Piano Key in One Minute.

Όσοι παρέλαβαν την πρόσκληση-υπερπαραγωγή για το Gala Dinner θα περάσουν μια βραδιά γεμάτη λάμψη και γκλαμ που θα τους μείνει αξέχαστη και το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο gala θα συζητηθεί.

Το ερώτημα είναι ποιοι executive προσκεκλημένοι θα παρευρεθούν; Και ποιοι Κύπριοι έχουν λάβει την πολυπόθητη πρόσκληση;

Info: Antara Destination Spa & Resort, Σπύρου Κυπριανού 33, Πόλη Χρυσοχούς, τηλ. +357 26600826


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση