ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η σικάτη εμφάνιση της Αννίτας Δημητρίου στο ιδεολογικοπολιτικό συνέδριο του ΔΗΣΥ

Η ενδυματολογική επιλογή της Κύπριας πολιτικού στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια

newsroom must

Σήμερα Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, ο ΔΗΣΥ οδηγήθηκε σε ιδεολογικοπολιτικό συνέδριο στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια και η Αννίτα Δημητρίου, ο Ευθύμιος Δίπλαρος και ο Ανδρέας Κυπριανού διεκδίκησαν τις δύο θέσεις Αντιπροέδρων στο Δημοκρατικό Συναγερμό, οι οποίες κενώθηκαν μετά τις παραιτήσεις της Στέλλας Κυριακίδου και του Νίκου Νουρή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΔΗΣΥ με βάση το Καταστατικό του Κόμματος, ως έχει τροποποιηθεί τον Ιούλιου του 2018, η αναπλήρωση των πιο θέσεων γίνεται μέσα από εκλογική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου του Κόμματος.

Ο φωτογραφικός φακός του must βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια όπου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία και απαθανάτισε την Αννίτα Δημητρίου, η οποία όπως πάντα, ήταν απόλυτα σικάτη.

 

Η Κύπρια πολιτικός για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο suit το οποίο συνδύσε με λευκό πουκάμισο, μαύρες γόβες και statement μαύρη Chanel τσάντα.

Να θυμίσουμε πως η Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες της πολιτικής σκηνής του νησιού μας και πως το όνομά της ακουγόταν και στις εσωκομματικές του 2018, ωστόσο απέφυγε να διεκδικήσει την υστάτη. Όπως αναφαίρει σχετικό δημοσίευμα της Kathimerini.com.cy, η υποψηφιότητά της θεωρείται πως έχει τη δική της δυναμική, όχι μόνο για το έρεισμα που έχει ήδη αποκτήσει στη συναγερμική βάση, αλλά και γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πηγές την εκλογή της ευνοεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται πως η κα Δημητρίου ήταν η εκπρόσωπος τύπου του Νίκου Αναστασιάδη για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Μιλώντας στο παρελθόν στο must, η ίδια απαντώντας στην ερώτηση για το αν οι γυναίκες και η πολιτική αποτελούν μια δύσκολη εξίσωση δήλωσε: "Δεν θα έπρεπε να ήταν θέμα δύσκολης εξίσωσης αλλά μιας απαραίτητης εξίσωσης για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και δίκαια ο θεσμός της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Δυστυχώς όμως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και η Κύπρος καταλαμβάνει την 24η θέση στην ΕΕ (σύμφωνα με έκθεση του EIGE) όσον αφορά την ίση εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων, ανδρών και γυναικών. Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι η κοινωνία πρέπει να εκπροσωπείται στο σύνολο της και εδώ είναι και η δική μας ευθύνη να προωθήσουμε τις απαραίτητες πολιτικές που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση