ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

Angelina Jolie: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό»

Με ένα «ευχαριστώ» στον ελληνικό λαό και θερμά λόγια για την κατανόηση και γενναιοδωρία του στις δύσκολες συνθήκες, εκφράζεται η απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρέθηκε για δύο μέρες στο πλευρό των προσφύγων στη χώρα μας.
 
"Θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό για την κατανόηση και τη γενναιοδωρία του για την αντιμετώπιση εν μέσω δύσκολων συνθηκών, καθώς και τις προσπάθειες των εθελοντών και τοπικών οργανώσεων που γνώρισα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου. Αυτοί και πολλοί άλλοι, εργάζονται όλο το 24ωρο για την υποδοχή και φροντίδα των προσφύγων που φθάνουν στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να συνδυαστεί με μια διεθνή απάντηση ίση με την κλίμακα της παγκόσμιας κρίσης των προσφύγων, η οποία θα περιλαμβάνει τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Συρία, αλλά αυτό θα πρέπει να πάει ακόμη πιο πέρα" είπε η Τζολί, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.
 
"Ανυπομονώ ώστε η Ύπατη Αρμοστεία να είναι σε θέση να ενισχύσει την υποστήριξή της προς τις ελληνικές αρχές για τον συντονισμό της ανθρωπιστικής βοήθειας, και μαζί με τους εταίρους της, να στηρίξει τις προσπάθειες των αρχών ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική καταγραφή, καθώς και την πρόσβαση στο άσυλο και τη μετεγκατάσταση, με ιδιαίτερη προσοχή σε όσους είναι οι πιο ευάλωτοι ." προστίθεται στη δήλωση της Τζολί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Angelina Jolie  |  Ελλάδα  |  μήνυμα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση