ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Angelina Jolie: Θα τη δούμε ως... Μαρία Κάλλας

Θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της όπερας στη νέα ταινία Pablo Larraín

Η Angelina Jolie πρόκειται να υποδυθεί τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της όπερας, Μαρία Κάλλας, στη νέα ταινία του Pablo Larraín που θα φέρει την ονομασία «Maria».

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από τις τελευταίες μέρες της κορυφαίας σοπράνο στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970. «Θα αφηγείται την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου».

Μιλώντας για τον ρόλο που κλείθηκε να υποδυθεί η Jolie, δήλωσε συγκεκριμένα: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Μαρία Κάλλας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό».

Για τη συνεργασία του με την Angelina Jolie, ο Pablo Larraín αναφέρει: «Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνω αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Σημειώνεται ότι, το σενάριο έχει αναλάβει ο σπουδαίος, Steven Knight, ο οποίος συνεργάστηκε τελευταία φορά με τον Larraín για το «Spencer» της πριγκίπισσας Diana, ενώ υπογράφει επίσης και το σενάριο του «Peaky Blinders».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS