ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Angelina Jolie: Τα παιδιά της ετοίμασαν μια έκπληξη για τα γενέθλιά της

Έγινε 46 ετών την Παρασκευή 04 Ιουνίου.

newsroom must

Αν και δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην ζωή της, αφού το διαζύγιο με τον Brad Pitt, της έχει στοιχίσει αρκετά, η Angelina Jolie, απόλαυσε σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα μια πολύ τρυφερή έκπληξη που της ετοίμασαν τα παιδία της, για τα γενέθλιά της, την Παρασκευή 04 Ιουνίου.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της ‘Daily Mail’, η ίδια πέρασε όλη την ημέρα με τα παιδιά της γιορτάζοντας στο σπίτι, ενώ αργότερα το βράδυ οι ίδιοι της είχαν ετοιμάσει για έκπληξη ένα δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο.

Ο φακός την «τσάκωσε» να βγαίνει από το εστιατόριο, φορώντας ένα πανέμορφο κίτρινο φόρεμα, ενώ πίσω της βρίσκονταν τα παιδιά της, Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox.

Φυσικά, είναι γνωστό, πως ταλαιπωρείται αρκετά, όσον αφορά τα θέματα επιμέλειάς τους, αφού μετά και την τελευταία δικαστική εντολή, ο Brad κέρδισε την συνεπειμέλεια κάτι που δεν την χαροποίησε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, όσον αφορά την σχέση της μαζί τους η ηθοποιός είχε πει, με αφορμή την ημέρα της μητέρας στο ‘Extra’, «Τα παιδιά μου ήταν εκπληκτικά στη γιορτή της μητέρας. Η διασκέδαση για μένα είναι ότι δεν σχεδιάζω τίποτα. Δεν κάνω τίποτα και εκείνα δουλεύουν μαζί για να μου κάνουν έκπληξη για κάτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X