ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άνδρη Θεοδότου: «Μου λείπει πολύ η Κύπρος»

Όσα εξομολογείται η Κύπρια ηθοποιός σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στην εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Κύπρια ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου για να δώσει συνέντευξη στην Νάντια Κοντογεώργη.
Με αφορμή την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, «Έλα στη θέση μου», η ίδια μιλά συγκινημένη για το πόσο έχει επιθυμήσει να δει τους γονείς της και το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε να τους επισκεφθεί λόγω της πανδημίας, που έπληξε το παγκόσμιο.

Αναφορικά με το τέλος της σειράς, η ίδια αναφέρει «Η σειρά μετρά πέντε χρόνια. Τελειώνουμε την Παρασκευή. Έχουμε το τελευταίο γύρισμα. Ο ρόλος μου άρχισε ως αρνητικός ρόλος για τη σειρά και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τον στηρίξω και σιγά σιγά η Σύλβια Σοφοκλέους εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή περσόνα».

Επιπλέον, η ίδια μίλησε και για την φιλανθρωπική της δράση, στο ίδρυμα ΠΑΙ.Δ.Υ, λέγοντας «Ήταν γερή εμπειρία. Θέλει σθένος για να μπορείς να μπεις στη διαδικασία και είσαι με αυτών τον τρόπο κοντά στα παιδιά. Αυτός ο σύλλογος έγινε από μαμάδες που είχαν απώλειες παιδιών. Είχα βοηθήσει σε αυτό για λίγο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί. Θα ήθελα να έχω πάρα πολλά παιδιά και προτίμησα να διοχετεύσω αυτήν την ενέργεια στα παιδιά των άλλων».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andri Theodotou (@andritheodotou)

Για την σχέση της με τα ζώα και συγκεκριμένα τον σκύλο της Oliver, είπε «Τα αγαπώ πολύ τα ζώα. Βρήκαν τον Όλιβερ στα σκουπίδια με τα πέντε αδέλφια του. Υιοθετήθηκαν όλα και εμείς πήραμε το προτελευταίο».

Ενώ για το γεγονός ότι η πανδημία της «στέρησε» τους γονείς της εξομολογείται, «Μου λείπει πολύ η Κύπρος. Έχω να κατέβω δυο χρόνια περίπου. Έχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο λόγω της κατάστασης. Ευτυχώς στην καραντίνα δούλευα και δεν το πολύ έζησα. Μου στοίχισε πολύ η έλλειψη επικοινωνίας με τους γονείς μου. Λέω ότι θα τους δω σύντομα».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Δημήτρη, λέγοντας «Μοιράζομαι τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που είναι πολύ πιο χαρούμενος από εμένα. Μου δίνει ισορροπίες στη ζωή μου και μάλλον του δίνω κι εγώ κάτι. Είναι προτεραιότητα η οικογένειά μας και ακόμη και στις δυσκολίες δεν τα παρατάμε. Δεν βάζουμε τη δουλειά μας πάνω από όλα».

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση