ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αναζωπυρώνονται οι φήμες για χωρισμό Σκορδά - Ηλιόπουλου

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο, αφού με βάση νέο δημοσίευμα οι δύο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό, αφού οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ηλιόπουλος, είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. Και είχε σχολιάσει πριν την σχέση του μαζί της, ότι «Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει».

Ενώ η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού ‘Hello Gr’, με φωτογραφίες από την επιβίβασή τους σε αεροπλάνο για ρομαντικό getaway.

Την «σοβαρότητα» της σχέσης τους είχε επιβεβαιώσει η Φαίη σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου, λέγοντας «Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο Internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά».

Φυσικά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η φήμη ούτε από την παρουσιάστρια –που τώρα βρίσκεται στο ίδιο πλατό με τον πρώην άντρα της Γιώργο Λιάγκα, ούτε από τον επιχειρηματία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X