ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ανατριχιαστική εξομολόγηση για τις τελευταίες ώρες της Αλίκης

Συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου. Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, σε μία πραγματική εξομολόγηση ψυχής.

«Αυτό που είναι καταπληκτικό στο έργο είναι ότι οι απαγωγείς τους ζητάνε ως λύτρα αυτά που χρειάζονται. Με κυνήγησαν οι τράπεζες μια περίοδο. Μου ήρθε χαρτί κατάσχεσης για το σπίτι μου. Τρομοκρατήθηκε, ξαφνιάστηκα. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην άκρη.

Πριν 25 χρόνια, είχα πρόβλημα όγκου στον εγκέφαλο. Ομολογώ ότι πανικοβλήθηκα, έφτασα στα άκρα, φοβήθηκα. Μία ώρα μου πήρε να το διαχειριστώ. Έπαιζα με την Αλίκη και την παρακάλεσα το εξής: να παίξουμε χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Και παίξαμε. Ό,τι ξεπέρασα, έγινε μέσα από την παράσταση. Διαβάστε παρακάτω…

Στην περιοδεία είχα προβλήματα ανισορροπίας. Πήραμε ένα ταξί, πήγαμε σε μία εκκλησία, και μου λέει ότι πήγαμε εκεί να προσευχηθούμε για σένα. Και είδα ότι πεθαίνω εγώ και ζεις εσύ. Είχε μια μεταφυσική διαίσθηση. Το τελευταίο διάστημα της αρρώστιας της, δεν μπορούσε να μιλήσει πια. Πιθανόν τον Δημήτρη να τον αναγνώριζε, αλλά έβγαιναν κι εκείνοι λίγο συγκλονισμένοι.’Ηταν μια άλλη Αλίκη, κιτρινισμένη από τον ίκτερο. Είχε μια βαθιά αγάπη για τον Δημήτρη, εκείνος όχι τόσο.

Ακόμα ακουμπάω στην Έλενα Ακρίτα. Στην τομογραφία καθόταν πίσω από τον τομογράφο επειδή φοβόμουν, με κίνδυνο από τις ακτίνες, και μου διάβαζε τα σενάρια του Φρέντυ Γερμανού, Αν γύριζα τον χρόνο, δεν θα χωρίζαμε, εγώ έφταιγα, φέρθηκα πολύ εγωκεντρικά σε εκείνη τη φάση.

Στα 13 μου συνευρέθηκα με τη σύντροφό του μπαμπά μου και κλείστηκα. Ξαναερωτεύτηκα μετά. Στην Έλλη Λαμπέτη έπεσε ο κλήρος να μου πει για τον θάνατο της μητέρας μου, πνίγηκε την ώρα που ταξίδευα από Αθήνα, δεν ήξερε πώς να μου το πει και έβαλα τα κλάματα, μου είπε ότι στο εξής εγώ θα είμαι η μαμά σου!» είπε ο ηθοποιός.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS