ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ καρό μίντι φόρεμα και λευκά mules
 

Αναστασιάδης: Τι λέει στις κόρες του για τα social media

Τι είπε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»

Μέσα από μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στις κόρες τους και τον τρόπο που χειρίζονται τα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στους Ανδρέα Παράσχο, Απόστολο Τομαρά και Μαρίνα Οικονομίδου και κυκλοφόρησε την Κυριακή (05/07) στην «Καθημερινή» μίλησε για όλα με έμφαση όμως στο κληροδότημά του στον επόμενο πρόεδρο.

«Ένα κράτος πραγματικά σύγχρονο, και ουσιαστικά κοινωνικό», αυτό που «χρωστούμε στον κυπριακό λαό που μας εξέλεξε»
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για δημοσιεύματα μελών της οικογένειάς του στα κοινωνικά δίκτυα τα οποία απασχόλησαν τον τύπο ο ίδιος απάντησε ότι είχε δώσει μια συμβουλή στα παιδιά του...

Το life style μελών της οικογένειάς σας, είχε απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία εμφανής ύφεση στην προβολή της προσωπικής τους ζωής. Είναι αποτέλεσμα δικής σας παρέμβασης;

Βεβαιότατα είναι αποτέλεσμα δικής μου παρέμβασης. Είχα δώσει μια συμβουλή στα παιδιά μου: «Τι είναι αυτό που έχει σημασία στη ζωή; Να είσαι ευτυχισμένος ή να δημοσιοποιείς την ευτυχία σου;». Δεδομένου ότι λόγω της ιδιότητάς μου, θα ήταν αναμενόμενο να βρεθούν στο στόχαστρο, είπα ότι προέχει να είναι ευτυχισμένοι και να μην προκαλούν με την προβολή των κοινωνικών δραστηριοτήτων τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X