ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αναρτήσεις για την Παλαιστίνη απο Gigi και Bella Hadid

Οι αναρτήσεις τους στα social media.

newsroom must

Οι αδελφές Gigi και Bella Hadid, σπάνε τη σιωπή τους για άλλη μια φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοποθετούνται δημόσια για τις τελευταίες συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.

Οι δύο, έχουν παλαιστινιακή καταγωγή και συχνά πυκνά δεν ξεχνούν να υπενθυμίσουν σε όλο τον κόσμο την «εμπόλεμη» κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τ=καταγωγής τους.

Αυτή την φορά, ιδιαίτερα η Bella ξεσπά, και μέσα από μια σειρά αναρτήσεων που επεξηγεί στους ακόλουθούς της, την κατάσταση που επικρατεί εδώ και τόσα χρόνια στη Μέση Ανατολή, προσθέτοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

Πρώτα η Gigi, σε μία ανάρτηση, επεξηγεί την τεράστια ανάγκη φυλετικής ισότητας και υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη της για την βία που απειλεί τις ζωές των Παλαιστινίων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η Bella, από την άλλη σε μία συστάδα από comic συνομιλίες επεξηγεί την κατάσταση που επικρατεί, ξεκαθαρίζει ότι δεν αφορά την θρησκεία, αλλά την φυλετική εκδίωξη και καταπίεση, την διάδοση ψεύτικων πληροφοριών και άλλα πολλά.

Γράφοντας στη λεζάντα μεταξύ άλλων, «Δεν υπάρχει χώρος για αυτό το 2021! Από πάντα υπήρχε η γνώμη του #freepalestine . ΠΑΝΤΑ. Δεν έχω πολλά να πω για αυτό, αλλά για την ώρα παρακαλώ μάθετε λίγα περισσότερα πράγματα για αυτό. Δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία. Είμαι μαζί με τους Παλαιστίνιους αδελφούς και αδελφές μου. Θα σας προστατεύσω και θα σας στηρίζω όσο καλύτερα μπορώ. Σας αγαπώ»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS