ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

American Horror Story: Η τρελή ιστορία πίσω από την 7η σεζόν

Κάθε χρονιά, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν του ''American Horror Story'', οι θεωρίες και οι φήμες σχετικά με το στόρι του νέου κύκλου απασχολούν τα media όσο τίποτα άλλο, ωστόσο οι δημιουργοί αρνούνται να αποκαλύψουν οτιδήποτε. 

Έτσι και φέτος, με τον έβδομο κύκλο να ξεκινά τον Σεπτέμβριο, οι φαν έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν για το τι θα δούμε αυτή τη φορά. Παρόλο που αυτή τη φορά οι δημιουργοί δεν θέλουν να δώσουν κάποιο teaser, o ένας εκ των παραγωγών της σειράς, Tim Minear, είπε: 

''Στην αρχή κάθε σεζον, για να εξασφαλίσουμε τα φορολογικά οφέλη πρέπει να δώσεις μια περίληψη για το θέμα με το οποίο θα ασχοληθείς. Αυτό δεν άρεσε στον Ryan Murphy (δημιουργό της σειράς) αλλά έπρεπε να τους δώσουμε κάτι, γι' αυτό πλάσαμε μια εξωφρενική ιστορία γι' αυτές τις δύο παραγράφους που έπρεπε να γράψουμε και το αστείο είναι πως, αυτήν θα κάνουμε φέτος στη σειρά''. 

Ήδη ξέρουμε πως σαν θεματική ενότητα, ο έβδομος κύκλος θα έχει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ αλλά έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως ουτε ο Trump ούτε η Clinton θα είναι μέρος της ιστορίας. 

Για να δούμε τι θα δούμε φέτος. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X