ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Αμαλία Κωστοπούλου: Το κοριτσάκι του Πέτρου Κωστόπουλου μεγάλωσε!

Insta girl με 27 χιλιάδες followers, blogger και από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του σύγχρονου lifestyle, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, φαίνεται πως έχει ‘’κληρονομήσει’’ όχι μόνο την λάμψη της μητέρας της αλλά και την πένα του πατέρα της και στα 18 της χρόνια ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη της για το μόντελινγκ και το γράψιμο μοιράζοντας τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.

Η Αμαλία Κωστοπούλου κάνει το ντεμπούτο της στον Κυπριακό Τύπο, στο τεύχος Σεπτεμβρίου του must, μιλώντας για τους γονείς της, τους στόχους της και όλα όσα περιλαμβάνει ο δικός της κόσμος.

Σε ερώτηση αν η πορεία της μητέρας της στο χώρο της μόδας επηρέασε τους δικούς της στόχους, η Αμαλία απαντά:

''Κι όμως δεν το είχα ζήσει πολύ μέσα από την μητέρα μου διότι σταμάτησε τελείως να ασχολείται με αυτό όταν εγώ ήμουν ακόμη μικρή. Φαντάσου έμαθα από ένα κοριτσάκι στο σχολικό του δημοτικού πως η μητέρα μου ήταν μοντέλο. Με ρώτησε αν ήταν μοντέλο και της είπα όχι, μετά πήγα σπίτι και ρώτησα την μαμά μου και έτσι έμαθα! Σκέφτηκα πιο μεγάλη πως θα ήθελα να πειραματιστώ σε αυτό τον χώρο και εκεί η μητέρα μου με καθοδήγησε και μου έδωσε χρυσές συμβουλές βασισμένη στην δική της εμπειρία'' 

Διαβάστε τη συνέντευξη της Αμαλίας Κωστοπούλου και δείτε ολόκληρη την υπέροχη φωτογράφισή της, στο must Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση