ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Amal Alamuddin Clooney: «Η Ουκρανία είναι σήμερα ένα σφαγείο, στην καρδιά της Ευρώπης»

Ευαισθητοποιημένη και αρκετά ανήσυχη για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία που χαρακτηρίζει καρδιά της Ευρώπης

Σε έκκληση έχει προβεί η Amal Clooney προς τις χώρες του κόσμου για να επικεντρωθούν στη διεθνή δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα πολέμου που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους δύο μήνες στην Ουκρανία. 

Η Amal Clooney, ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτήρισε την Ουκρανία ως την καρδιά της Ευρώπης κάνοντας λόγο για δικαιοσύνη στη χώρα. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Η Ουκρανία είναι σήμερα ένα σφαγείο, στην καρδιά της Ευρώπης. Ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας και συγκεκριμένα του Vladimir Putin είναι επικίνδυνος και αν και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί απέναντί του μαζί και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο ίδιος δεν φαίνεται να κάνει πισω. Οι Ουκρανοί πολίτες δεν πίστευαν πως τα πράγματα θα οδηγούνταν σε τέτοιο σημείο κι ούτε πίστευαν πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο». 

Μέσα σε όλα όσα ανέφερε, η ίδια τόνισε πως όλες οι αποδείξεις για τα φρικιστικά εγκλήματα πολέμου που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής δεν πρέπει να μείνουν στην αφάνεια όπως έγινε με την περίπτωση των θυμάτων του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ αλλά και στη Συρία. 

Ακούστε τις δηλώσεις της Amal Clooney στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση