ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αλήθεια, τι γίνεται το φαγητό που περισσεύει στο ''MasterChef'';

Όσα αποκάλυψε πρώην κριτής

newsroom must

Το ''MasterChef'' είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι όχι μόνο της Ελλάδας. Το σόου υπάρχει στα παγκόσμια τηλεοπτικά δρώμενα από το 1990 και πλέον έχει μεταφερθεί σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, στην Τουρκία, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία. Αγαπάμε να το παρακολουθούμε τους διαγωνισμούς, τις οντισιόν, τις δοκιμασίες, γενικά αγαπάμε το ''MasterChef''. Αν το παρακολουθείς πιστά όμως, σίγουρα θα σου έχει γεννηθεί μια απορία.

Σίγουρα σε κάποια φάση θα έχεις αναρωτηθεί ''τι συμβαίνει με το φαγητό που περισσεύει'' αφού ποτέ οι κριτές δεν τρώνε ολόκληρη την μερίδα. 

Ο σεφ George Calombaris (που γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά έχει καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο) υπήρξε κριτής του αυστραλιανού ''MasterChef'' και, μιλώντας στην Daily Mail αποκάλυψε τι συμβαίνει στα παρασκήνια. 

Η απάντηση λοιπόν για το φαγητό είναι πως συνήθως – όταν περισσεύουν πιάτα από τις δοκιμασίες – η παραγωγή προνοεί ώστε να δίνονται ως γεύμα σε εργαζόμενους, τονίζοντας ωστόσο πως η τακτική αυτή εφαρμόζεται κυρίως στην βρετανική εκδοχή του παιχνιδιού. 

Αποκάλυψε επίσης πως όταν ένας παίχτης περάσει χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις, η παραγωγή φροντίζει να γίνουν ενισχυτικά μαθήματα από σεφ, έτσι ώστε ο παίχτης να γίνει πιο ανταγωνιστικός.

Τέλος, εξήγησε πως από την ολοκλήρωση της μαγειρικής μέχρι την δοκιμή των πιάτων υπάρχει αρκετός χρόνος. «Στο τέλος της μαγειρικής – και αυτό είναι κάτι που εσείς οι θεατές δεν το βλέπετε, μόνο οι τρεις κριτές και ο υπεύθυνος παραγωγής – θα περπατήσουμε γύρω από κάθε διαγωνιζόμενο και θα κάνουμε μια πρώτη δοκιμή από κάθε ζεστή παρασκευή. Αυτό που δοκιμάζουμε με τις κάμερες ανοικτές, τις περισσότερες φορές είναι κάτι που έχει ήδη κρυώσει. Όλο αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δείχνει σέξι, αλλά στην πραγματικότητα παίρνει χρόνο για να γυριστεί…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση