ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αλεξίου - Γαλάνη: Κοντά σας αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή

Δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους και μας ταξιδεύουν σε μέρη αλαργινά και ονειρεμένα. Αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή απολαμβάνουμε το ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τις ζωντανές ερμηνείες της Χάρις Αλεξίου και της Δήμητρας Γαλάνη.

Δύο μεγάλες φωνές που ενώνονται σε μία. Η Καθημερινή προσφέρει στους αναγνώστες της αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, το πρώτο από τα δύο CD του άλμπουμ, ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ - LIVE ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ 2012.

Ο δίσκος είναι ολοκαίνουργιος και περιλαμβάνει 36 μεγάλες επιτυχίες από τις συγκλονιστικές ζωντανές ερμηνείες της Αλεξίου και της Γαλάνης. Αυτή την Κυριακή το πρώτο CD με 21 τραγούδια, η πολυτελής κασετίνα και βιβλιαράκι με φωτογραφίες από την παράσταση.

Μέσα από το πρώτο τους CD το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει 21 τραγούδια όπως: «Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς», «Χαλασιά μου», «Οδός Αριστοτέλους», «Αγάπη μέσα στην καρδιά», «Μια καλημέρα», «Αν μ’ αγαπάς φίλα σταυρό», «Ξημερώνει», «Συνάντηση/Ζήτα μου ό,τι θες», «Ήταν μια φορά κι ένα καιρό», «Χορός με τη σκιά μου», «Θάλασσα πλατιά», «Εμένα με συμφέρει», «Στερεότυπα», «Έλα μαζί μου», «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», «Δικαίωμα», «Μινοράκι», «Τράβα σκανδάλη», «Πανσέληνος», «Το χειροκρότημα» και «Τζαμάικα».

Μην χάσετε αυτό το σπουδαίο άλμπουμ από τις δύο ιέρειες της μουσικής σκηνής στην Ελλάδα αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS