ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η φωτογραφία της Meghan με την Kate- Δύο χρόνια πριν τον Harry

Δείτε την να ποζάρει χαμογελαστή.

newsroom must

Royal fan, αποδεικνύεται ότι ήταν η Meghan Markle, πριν να γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry, και να πάρει τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex.
Μετά τα όλα όσα διαδραματίζονται στα ενδότερα των Ανακτόρων, νέα δημοσιεύματα φαίνεται να διαψεύδουν τις αρχικές δηλώσεις της Meghan, ότι δηλαδή δεν είχε ψάξει τον πρίγκιπα Harry, εκ των προτέρων.

Σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Δούκισσας του Sussex, στην οποία κρατά την Ιρλανδική έκδοση του περιοδικού “U”, ποζάροντας μαζί με τη συντάκτρια Denise Cash. Στο πρωτοσέλιδο, πρωταγωνίστρια είναι η Kate Middleton, με το θέμα να αφορά (εσφαλμένα) την υποτιθέμενη κυοφόρηση διδύμων.

Αυτό το στιγμιότυπο, τραβήχτηκε δύο χρόνια πριν η Meghan γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry, τότε που η ίδια δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ζούσε όλα όσα πέρασε μαζί του, και ότι θα είχαν μαζί μια (κατά τα άλλα) ευτυχισμένη οικογένεια.
Αν και η φωτογραφία είχε αναδημοσιευτεί από την συντάκτρια πριν από 4 χρόνια (2017) είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την «ανταρσία» των Sussex προς το Παλάτι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X