ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ακόμη μία ηθοποιός εναντίων της Μπάρμπα για την υποστήριξη προς τον Φιλιππίδη

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Ακόμη μία ηθοποιός στέκεται ενάντια στα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στις τελευταίες συνεντεύξεις της, υπερασπιζόμενη τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη, απέναντι στα όσα τους καταλογίζονται και την ποινική δίωξη του πρώτου για 2 βιασμούς και 1 απόπειρα βιασμού.

Η Ναταλία Δήμου, είναι πρωταγωνίστρια στην σειρά «Αγγελική», πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι στα 6 της είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και πλέον δεν «αντέχει» τα όσα λέγονται από την Βάνα Μπάρμπα, προς υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Χαρακτηριστικά με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια αναφέρει «“Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή μπροστά σε όλα αυτά που αναφέρατε, ώστε να υπερασπιστείτε έναν άνθρωπο γεμάτο “φως”. Συνεχίστε εσείς να μεγαλώνετε σωστά την κόρη σας και οι υπόλοιποι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να παίρνουν λάθος αποφάσεις».

Να θυμίσουμε πως η κ. Μπάρμπα σε πρόσφατες δηλώσεις της ανάμεσα σε άλλα είχε πει τα εξής:

«Είναι αθώος, εγώ αυτό θα πιστεύω. Αυτοί οι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, που μας έχουν ταξιδέψει τόσα χρόνια, με αυτό το τόσο χαρισματικό ταλέντο, όση κατάχρηση εξουσία και αν έχουν κάνει, γιατί όταν είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει το κοινό, σίγουρα έχεις κάνει λάθη. Δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος. Το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι».

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι' αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα... Και ρωτώ "μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση