ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αφιέρωση Γιώργου Θεοφάνους μετά τον θάνατο της Κλαίρης Αγγελίδου

Με ένα post στο λογαριασμό του στο Facebook

newsroom must

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αποχαιρέτησε ο Γιώργος Θεοφάνους την Κλαίρη Αγγελίδου.

Η πρώην υπουργός παιδείας, Κλαίρη Αγγελίδου, απεβίωσε την Πέμπτη (01/04/21), σε μια συμβολική μέρα αφού η ίδια ήταν αγωνίστρια της ΕΟΚΑ. Με καταγωγή από την Αμμόχωστο, γεννήθηκε το 1932 και από το 1993 μέχρι το 1997 διετέλεσε Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με ένα post στο λογαριασμό του στο Facebook αποδίδοντας φόρο τιμής. Στην λεζάντα γράφει

«Καλό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αγαπημένη μου Κλαίρη ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ.
Διάλεξες να φύγεις σήμερα...στην επέτειο που όλα ξεκίνησαν...1 Απριλίου. Τώρα στέκεσαι στο ίδιο βάθρο με τους άλλους ΗΡΩΕΣ που αγάπησες και τίμησες μέσα από το έργο της ΖΩΗΣ σου. «Ο Θάνατος...»όπως έγραψες για τους ήρωες «Ήταν ένα άλλο σκαλοπάτι της Ζωής».
Όταν βρεθήκαμε και δημιουργήσαμε το έργο «ΧΟΕΣ» στο υποσχέθηκα κάποια μέρα θα τα καταφέρω μα...ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΟΧΤΡΟΙ όμως ΔΕΝ με άφησαν ακόμα να τιμήσω όλους αυτούς που ΕΣΥ τίμησες.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ Αγαπημένη Κλαίρη ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ πριν φύγω κι εγώ από τον κόσμο τούτο, να εκπληρώσω την δέσμευση μου και να ανεβάσω την μουσική μας παράσταση «ΧΟΕΣ» όχι μόνο στην Κύπρο, στην Ελλάδα αλλά και όπου υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Ήταν ΤΙΜΗ μου που σε γνώρισα. Τα τραγούδια μας θα μείνουν για πάντα. Εμείς θα φύγουμε. Άλλωστε...οι ΗΡΩΕΣ όπως γράφεις, «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ...Απλός ήταν ο λογισμός τους κι ο Θάνατος ένα άλλο σκαλοπάτι της ΖΩΗΣ».
ΧΟΕΣ θα στήσω και για σένα Κλαίρη ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ στη δική μου ΖΩΗ!

https://youtu.be/0DwPhTSRlwg »

https://www.instagram.com/p/CNHSV7XFFDl/?igshid=f5c81q03t5kd Καλό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αγαπημένη μου Κλαιρη ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ. Διάλεξες να...

Posted by George Theofanous on Wednesday, 31 March 2021

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X