ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Adele: Κατέρρευσε στα παρασκήνια μετά από συναυλία

«Με σήκωσαν από το πάτωμα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο Las Vegas, η Adele αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε μια σοβαρή περίπτωση ισχιαλγίας, η οποία την οδήγησε σε κατάρρευση στα παρασκήνια. Η προέλευση αυτού του προβλήματος ρίζωσε στην ηλικία της 15 ετών, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε μετά τη γέννηση του γιου της μέσω καισαρικής τομής, πριν από εννέα χρόνια.

Η Adele δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Face το 2021 ότι οι πόνοι στην πλάτη την έχουν ταλαιπωρήσει σχεδόν για μισή ζωή της. Οι πόνοι αυτοί συνδέονται συνήθως με άγχος και κακή στάση του σώματος. Ο πόνος είναι τόσο έντονος που περιέγραψε να νιώθει σαν να καίγεται. Κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες της, η Adele είχε ακόμα δηλώσει στο κοινό της ότι έπρεπε να κάτσει για να αντιμετωπίσει τον πόνο και προστατέψει την υγεία της.

Αυτή η αναφορά στην περιπέτεια της Adele με την ισχιαλγία αναδεικνύει τον αγώνα που διεξάγει με τον πόνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω αυτού του προβλήματος υγείας.

Μιλώντας στο κοινό στο Caesars Palace, η Adele εξήγησε περαιτέρω, «Κάποια στιγμή με βοήθησαν να σηκωθώ από το πάτωμα». Αυτή η ανακοίνωση από την Adele αναδεικνύει τον αγώνα που έχει με τα θέματα υγείας της και πώς η ισχιαλγία επηρεάζει την καθημερινότητά της.

Η Adele έχει προηγουμένως μιλήσει για τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει, αναδεικνύοντας τη σημασία της ειλικρίνειας και της ανοικτής συζήτησης για τέτοια ζητήματα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS