ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Adele: Ένα βήμα πριν υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο για Βρετανό καλλιτέχνη

Η Adele φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για να υπογράψει συμβόλαιο-ρεκόρ ύψους 116 εκ. ευρώ με την Sony Music, τη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει υπογράψει ποτέ Βρετανός καλλιτέχνης.

Αυτή η συμφωνία θα επισκιάσει, όπως αναφέρει το Skynews, την προηγούμενη μεγαλύτερη ύψους 103 εκ. ευρώ που είχε υπογράψει το 2002 με την ΕΜΙ ο Robbie Williams και θα είναι επίσης η μεγαλύτερη που έχει υπογράψει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνης, αφού η προηγούμενη ήταν της Whitney Houston με την Arista το 2001, ύψους 90 εκ. ευρώ.

Εκπρόσωποι της τραγουδίστριας αρνήθηκαν να σχολιάσουν στο Sky News, αλλά μια πηγή από την Sony Music είπε στην εφημερίδα The Sun: "Έχουμε εξασφαλίσει την Adele, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο μουσικό αστέρι αυτής της γενιάς…».

Η διαπραγμάτευση του συμβολαίου φέρεται να γίνεται από το διευθυντή της Sony, Jonathan Dickins, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε πηγή, εργαζόταν για αυτή τη συμφωνία για ένα-δύο χρόνια.

Η Sony κατέχει επίσης το ρεκόρ για το μεγαλύτερο δισκογραφικό συμβόλαιο στην ιστορία, την υπογραφή μιας συμφωνίας 250 εκ. δολαρίων για τα περιουσιακά στοιχεία του Michael Jackson, εννέα μήνες μετά το θάνατο του τραγουδιστή το 2009.

Χθες κυκλοφόρησε και το νέο βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας! Δείτε το παραπάνω! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Adele  |  συμβόλαιο  |  ρεκόρ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση