ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αβέρωφ Νεοφύτου: Η αναφορά στον πατέρα του και η εμφάνιση της συζύγου του

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πραγματοποιείται σήμερα το πρωί το 17ο παγκύπριο συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ένα συνέδριο που στόχο έχει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, το πώς θα κινηθεί το κόμμα της Δεξιάς την επόμενη μέρα αλλά και να κάνει τον δικό του απολογισμό για τους λόγους της ήττας στις προεδρικές εκλογές του 2023. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ομιλίες των δύο τέως. Του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη αλλά και του τέως προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Είναι η πρώτη συνάντηση των δύο μετά την μεγάλη κρίση που ξέσπασε δημοσίως μεταξύ τους ως απόρροια της ήττας των προεδρικών εκλογών. Στο συνέδριο συμμετέχουν 800 σύνεδροι και όπως όλα δείχνουν επί του παρόντος θα μιλήσουν 90 περίπου μέλη του κόμματος. Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, στο πλάι του Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε και η σύζυγός του, Μαρία Σελίπα, η οποία έφτασε ευδιάθετη και ντυμένη μίνιμαλ.

Όπως μπορείτε να δείτε στην συνέχεια, για την περίσταση η Μαρία Σελίπα επέλεξε να φορέσει ένα απλό μπλε παντελόνι μαζί με ένα ιδιαίτερο off white blazer τοπ με power shoulder. 

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε και μια αναφορά στον πατέρα του, αποκαλύπτοντας μια συμβουλή που του είχε δώσει. Πιο συγκεκριμένα, ο τέως προέδρου του ΔΗΣΥ είπε: «Να προσέχεις τους φίλου σου και να μην προδώσεις τις αρχές και τα πιστεύω σου. Αυτά μου είπε ο μακαρίτης ο πατέρας μου», προσθέτοντας: «Το συνέδριο διεξάγεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και το κόμμα μας. Ζούμε σε μια εποχή όπου ένα πάρτι γίνεται ανάρτηση», πρόσθεσε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση