ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

8 πράγματα που θα δούμε στο ''Fifty Shades Darker''

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η ταινία ''Fifty Shades of Grey'' κυκλοφόρησε και προκάλεσε χαμό παγκοσμίως. Η δεύτερη ταινία, με τίτλο ''Fifty Shades Darker'' πλησιάζει και προετοιμαζόμαστε εμείς με μία λίστα από 8 πράγματα που περιμένουμε να δούμε. 

1.Ο Christian και η Ana δεν συναντιούνται για μέρες και οι ζωές τους δεν πάνε πολύ καλά. Το τέλος της πρώτης ταινίας άφησε τους θεατές με μια... πίκρα. Ο Christian και η Ana χώρισαν, εκείνη έφυγε και εκείνος δεν έκανε τίποτα για να την σταματήσει. Η Ana ξεκινά νέα δουλειά σαν προσωπική βοηθός ενός εκδότη αλλά ο χωρισμός επηρεάζει ανρητικά την καθημερινότητά της.

2. H επανασύνδεση. Και οι δύο επισκέπτονται μία γκαλερί, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, συναντιόνται μετά στο δρόμο και φιλιούνται. Έτσι η ιστορία τους ξεκινά ξανά.

3. Ο Christian μπλέκεται στην καριέρα της Ana. Η Ana έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως θέλει να πετύχει στον χώρο ων εκδόσεων χωρίς τη βοήθεια αυτού και των χρημάτων του. Εκείνος αγοράζει την εταιρεία στην οποία δουλεύει η Ana γιατί δεν εμπιστεύεται τον Jack (και ''παγώνει'' τον λογαριασμό της εταιρείας για να μην μπορεί η Ana και ο Jack να πάνε επαγγελματικό ταξίδι μαζί). Αυτό, δεν αρέσει πολύ στην Ana. 

4. To ένστικτο του Christian για τον Jack είναι σωστό. Γίνεται ξεκάθαρο πως ο Jack είναι κακός και επικίνδυνος σαν αφεντικό. Προσπαθεί συνεχώς να πλησιάσει την Ana. Της δείχνει τα προσωπικά email που έστελλε εκείνη στον Christian από τον υπολογιστή της εταιρείας και απειλεί να τα δείξει σε όλους αν δεν υπακούσει στις ορέξεις του. Ο Christian τον απολύει. 

5. Γνωρίζουμε την Mrs. Robinson. H Elena Lincoln, που υποδύεται η Kim Basinger, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Ana όταν και οι δύο δίνουν το ''παρών'' τους σε ένα χορό μασκέ στο σπίτι του Christian. Όταν καταλαβαίνει πως ο Christian έχει ερωτευτεί την Ana, προσπαθεί να σαμποτάρει τη σχέση τους. 

6. Μια stalker μπαίνει στο παιχνίδι. Εκτός από τον Jack, η πρώην ''σύντροφος'' ΄του Christian μπαίνει ξανά στη ζωή του. Όταν ο σύντροφός της πεθαίνει, παθαίνει νευρικό κλονισμό και αναπτύσσει μια εμμονή με την Ana και τη σχέση της με τον Christian. 

7. O Christian κάνει πρόταση γάμου στην Ana. Οι φόβοι του Christian πως θα τον αφήσει η Ana τον οδηγούν στο να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη ζητά χρόνο να το σκεφτεί. Εκείνος φεύγει με το ελικόπτερό του, το οποίο παθαίνει βλάβη και εξαφανίζεται από τα ραντάρ και όταν επιστρέφει σπίτι σώος, η Ana του λέει το μεγάλο ''ναι''. 

8. Ο Jack Hyde ξαναχτυπά. Μετά το μεγάλο ''ναι'', η οικογένεια του Christian οργανώνει ένα πάρτι γενεθλίων. Ο Jack παρακολουθεί απ' έξω ένω αποκαλύπτει πως εκείνος προσπάθησε να σαμποτάρει την πτήση του Christian. 

Δείτε το τρέιλερ του ''Fifty Shades Darker''. 

H ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2017. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS