ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

8 φορές που τα media αδίκησαν την Markle, σε σχέση με την Middleton

Παρουσιάζουμε 8 φορές που τα Μέσα αποθέωναν την Kate Middleton, όσο σε παρόμοιες περιστάσεις κατακεραύνωναν την Markle

Πολλές φορές τους τελευταίους μήνες η Meghan Markle και ο Harry εξέφρασαν δημόσια τη δυσαρέσκεια τους με τα media και τον τρόπο που τους μεταχειρίζονται, σε σημείο μάλιστα που ο πρίγκιπας κινήθηκε νομικά ενάντια σε συγκεκριμένα media για το πώς παρουσίαζαν τη δούκισσα του Σάσεξ. Η αλήθεια είναι πως με την ανακοίνωση της σχέσης τους, περιμέναμε όλοι πως όλα τα βρετανικά Μέσα θα έβαζαν στο στόχαστρο την Markle. Αυτή άλλωστε είναι η ''τύχη'' των royals. Στη Μεγάλη Βρετανία λατρεύουν να ασχολούνται μαζί τους, είτε για καλό είτε για κακό. 

Τώρα πια που οι Σάσεξ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, η σχέση τους με τα media γίνεται σαφώς χειρότερη. Είχες όμως ποτέ αντιληφθεί το πόσο διαφορετικά αντιμετώπιζαν τα portals της δύο δούκισσες; Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 7 φορές που τα Μέσα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αποθέωναν την Kate Middleton, όσο σε παρόμοιες περιστάσεις κατακεραύνωναν την Markle, και μία επικεφαλίδα ακόμα που την κρατάμε για... έκπληξη. 

Αριστερά: ''Πώς η Kate πήγε από ανιαρή σε υπέροχη. Από φρύδια και πιλάτες έγινε γκουρού του στυλ. Οι ειδικοί μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της δούκισσας του Κέιμπριτζ για να δείχνεις φανταστική''. 

Δεξιά: ''Η σημείωση μου στην Meghan Markle μετά το editorial της στη Vogue: Εμείς οι Βρετανοί προτιμάμε πραγματικούς βασιλιάδες παρά βασίλισσες της μόδας''. 

Αριστερά: ''Το σπιτικό μπουκέτο από κρίνα της Kate Middleton ακολουθεί τον βασιλικό κώδικα''. 

Δεξιά: ''Πώς τα λουλούδια της Meghan Markle ίσως έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή της πριγκίπισσας Charlotte''. 

Αριστερά: ''Η Kate Middleton ακουμπά τρυφερά την κοιλιά της ενώ εκτελεί τα πριγκιπικά της καθήκοντα πριν πάρει την άδεια μητρότητας, και ο William επιβεβαιώνει πως πλησιάζει στη μέρα της''

Δεξιά: ''Γιατί δεν μπορεί η Meghan Markle να σταματήσει να κρατά την κοιλιά της; Οι ειδικοί απαντούν - είναι περηφάνεια, ματαιοδοξία, θέατρο ή νέα τεχνική για bonding;''

Αριστερά: ''Η λύση της Kate για πρωινή ναυτιά; Δώρισαν στον πρίγκιπα William αβοκάντο για την έγκυο δούκισσα''. 

Δεξιά: ''Τα αγαπημένα αβοκάντο της Meghan Markle συνδέονται με καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ξηρασία, την κατηγορούν οι millennials''. 

Αριστερά: ''Ο δούκας και η δούκισσα στήνουν κρυφά επιχειρήσεις για να προστατεύσουν το brand τους - όπως οι Beckhams''. 

Δεξιά: ''Εξαργυρώνουν βασιλικά χρήματα! Πώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κατοχύρωσαν πάνω από 100 αντικείμενα από hoodies μέχρι κάλτσες, έξι μήνες πριν χωρίσουν από τη μοναρχία, με τη νέα τους αυτοκρατορία να αξίζει 400 εκατομμύρια λίρες''. 

Αριστερά: ''Λάμπει! Η Kate Middleton χαϊδεύει την κοιλίτσα της ενώ χαιρετά τον κόσμο σε συνέδριο ψυχικής υγείας''. 

Δεξιά: ''Τρελάθηκε! Η εμμονή της Meghan Markle με την κοιλιά της είναι απλά για φωτογραφίες και πρέπει να ηρεμήσει με τον ρόλο 'Barbie με κοιλίτσα' λένε οι κριτικοί''.

Πάνω: ''Το στιλάτο παλτό της Kate ταιριάζει απόλυτα με τη βασίλισσα''. 

Κάτω: ''Η σύγχυση της Meghan Markle για ένα καπέλο παραλίγο να της φέρει μπελάδες με τη βασίλισσα''. 

Και μπόνους, μια άτυπη επικεφαλίδα της Markle, τη στιγμή που η βασίλισσα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα: 


Αριστερά: ''Το παράκανε! Κατακρίθηκε η Meghan Markle επειδή έβαλε τα χέρια στις τσέπες''. 

Δεξιά: Η βασίλισσα με τα χέρια στις τσέπες σε μια σπάνια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στη Βρετανική έκδοση του ''Hello''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royals  |  kate middleton  |  meghan markle  |  headlines  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση