ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

5 tips για τα posts μας στο Instagram από την Έβελυν Καζαντζόγλου

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, ολοκληρώθηκε χθες 16 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία το Digital Agenda Cyprus Summit.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καθιέρωση της Λευκωσίας ως περιφερειακό κόμβο των ψηφιακών εξελίξεων και την ανάδειξή της σε πανεπιστημιακό κέντρο αλλά και επίκεντρο της γνώσης και συζήτησης του ψηφιακού γίγνεσθαι, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας βρέθηκαν αρκετές προσωπικότητες-κλειδιά και σημαντικοί άνθρωποι των media, ανάμεσά τους και η Έβελυν Καζαντζόγλου η οποία συμμετείχε στην συζήτηση με τίτλο ''Influencing the influencers''.

Για την Έβελυν συστάσεις προφανώς δεν χρειάζονται. Έχοντας περίπου 156 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δημοσιεύοντας καθημερινά πρωτότυπες και εντυπωσιακές εικόνες, η Έβελυν δίκαια θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες που γνωρίζουμε.

Έχοντας στο μυαλό μας πως η Έβελυν γνωρίζει πολύ καλά το "παιχνίδι" των social media, κατά την διάρκεια του συνέδριου πήραμε "πένα και χαρτί" και σημειώσαμε μερικά tips που είπε ώστε να αναβαθμίσουμε και το δικό μας instagram!

Δείτε στην συνέχεια 5 tips για να πάρετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram σε άλλο level:

1.Το σημαντικότερο σε μια ανάρτηση είναι να δίνεις βάση στην ποιότητα της εικόνας που πρόκειται να αναρτήσεις. Ο φωτισμός είναι το κλειδί. Επιβάλλεται επίσης να βλέπεις τις λεπτομέρειες και το background που έχεις.

2. Για να πετύχει μια δημοσίευση στο Instagram πρέπει να είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Αν θες να πας ένα βήμα παραπέρα, καλό είναι να σκεφτείς το concept από πριν και να απαντήσεις το ερώτημα "πώς και γιατί η εικόνα σου μπορεί να γίνει viral". H Έβελυν μάλιστα κατά την διάρκεια του συνέδριου μας έδωσε το παράδειγμα με τις φωτογραφίες της μπροστά από το αεροπλάνο και όπως δήλωσε ήξερε πως αυτή η εικόνα θα γίνει viral, όσο δύσκολη και αν ήταν ως ιδέα.

3.Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και οι εικόνες σου να αντιπροσωπεύουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Αν στις εικόνες δεν είσαι "εσύ", οι ακολούθοι σου θα το καταλάβουν και θα "φύγουν".

4.Καλό είναι να αποφεύγεις να κρατάς αντικείμενα, αφού είναι αρκετά δύσκολο. Η ίδια μας αποκάλυψε πως τα μπουκάλια είναι το δυσκολότερο κομμάτι μιας φωτογράφισης αφού είναι σχεδόν "ανέφικτο" να φαίνονται φυσικό part της εικόνας.

5.Το γνωστό μοντέλο μας έδωσε και tips για το πώς να μην χάνουμε followers. Πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στο περιεχόμενο το οποίο ανεβάζουμε- που ξέρουμε ότι έχει ενδιαφέρον, τη συχνότητα της ανάρτησης αλλά και την ποιότητα της εικόνας- που αναφέρθηκε και προηγουμένως.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όσα έγιναν την δεύτερη ημέρα του Digital Agenda Cyprus Summit

Influencing the influencers: Η συζήτηση του Digital Agenda που έγινε viral

Όσα έγιναν την πρώτη ημέρα του Digital Agenda Cyprus Summit

Η Τόνια Σωτηροπούλου μάς αποκάλυψε ποια ήταν η πιο επιδραστική της ανάρτηση ever

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X