ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι Κύπριοι τηλεπαρουσιαστές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της φετινής σεζόν

Δέσποινα Άσπρου

Με ανανεωμένες τις μπαταρίες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, οι Κύπριοι παρουσιαστές ξεκίνησαν ήδη τις προετοιμασίες για την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Οι κεντρικοί παρουσιαστές και η αντίστοιχη ομάδα τους, όπως μας πληροφορούν οι ίδιοι μέσα από τα social media τους, βρίσκονται πλέον επίσημα στα γραφεία τους και ετοιμάζονται πυρετωδώς!

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους:

H Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει ανανεωμένη στις οθόνες μας μέσα απ’ τη συχνότητα του Alpha Κύπρου. Την Τρίτη 21 Αυγούστου, η παρουσιάστρια μοιράστηκε στα social media στιγμιότυπα από το τρέιλερ της εκπομπής της. Η ίδια στις φωτογραφίες μοιράστηκε την χαρά και την ανυπομονησία της.

 

Ανδρέας Γιόρτσιος:

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής όπως μας ανακοίνωσε μέσα από τα social media του, υπέγραψε στις 20 Αυγούστου το συμβόλαιο του για την παρουσίαση της απογευματινής εκπομπής «Happy Hour» του ΡΙΚ1. Ο εντυπωσιακός και ταλαντούχος παρουσιαστής δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου:

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, έξι χρόνια μετά την πρώτη φορά που συνεργάστηκε με την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, επιστρέφει στο κανάλι, στη μεσημεριανή ζώνη, στην εκπομπή που θα έχει τίτλο “Όλα Καλά”. Μέσα από τις αναρτήσεις της, η αγαπημένη παρουσιάστρια δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για την νέα της αρχή.

 

Μαρία Κορτζιά – Νικόλας Ιωαννίδης:

Με στόχο τους την «αλλαγή» ο Νικόλας και η Μαρία, αυτές τις μέρες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα τους εκπομπή «Success Story», η οποία θα προβάλλεται από το ΣΙΓΜΑ. Είναι ξεκάθαρο, μέσα από τις αναρτήσεις τους, ότι οι δυο τους δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για το νέο αυτό τους ξεκίνημα!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS