ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

4 γυναίκες μάς μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο των αντικερί της Λευκωσίας

Στο must Μαϊου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με την Καθημερινή

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Υπάρχει μια ανεξήγητη μαγεία πίσω από το άγγιγμα ενός επίπλου ή αντικειμένου από το παρελθόν. Ίσως επειδή κουβαλάει μαζί του το άρωμα και την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής που το κάνουν πιο συναρπαστικό. Εραστές του «παλιού» ανέκαθεν υπήρχαν, δεν είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, όμως η τάση της μεταπώλησης τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ραγδαία.

Αυτό οφείλεται κυρίως στη στροφή της βιομηχανίας της μόδας προς τη βιωσιμότητα με τις αγορές από «δεύτερο χέρι» να είναι μέρος αυτού του νέου τρόπου ζωής και της κυκλικής οικονομίας και όχι της υπερβολής. Στην Κύπρο οφείλω να ομολογήσω ότι μας βρίσκω πιο ψαγμένους και αναζητούμε όλο και περισσότερο την «πράσινη» τάση. Αρχίζουν σιγά-σιγά και εμφανίζονται στα δρομάκια των πόλεων μικρές αντικερί και vintage καταστήματα με κρυμμένους θησαυρούς από όλες τις εποχές, από το παλιό μέχρι το καινούργιο.

Γνωρίζουμε την Aline Abdine, την Ιωάννα Αχιλλέως, την Θέα Αγγελη Αναγιώτου και την Μαίρη Γεωργίου, τις 4 γυναίκες που φέρνουν την τάση των αντικερί στη Λευκωσία, στο must Μαϊου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με την Καθημερινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS