ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

''Vamos around the world'' με την Ήβη Βασιλοπούλου στο must Μαϊου

Διαβάστε την συνέντευξη της Ήβης Βασιλοπούλου στο must Μαϊου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο, 1η Μαϊου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

newsroom must

Αν αγαπάς τα ταξίδια, σίγουρα την ακολουθείς, αλλά πόσο τη γνωρίζεις; Είτε περπατά στη Σαχάρα, συναναστρέφεται τους Μασάι στην Τανζανία είτε απολαμβάνει τον ήλιο στις καταγάλανες θάλασσες του Μαυρικίου, καταφέρνει να σε παρασύρει στο ταξίδι της. Η travel blogger Ήβη Βασιλοπούλου διατηρεί έναν από τους πιο όμορφους και επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram, με πάνω από είκοσι εφτά χιλιάδες ακολούθους, όπου σε καλεί να ταξιδέψεις μαζί της γύρω στη Γη, χωρίς να κουνηθείς από το σπίτι σου. Ως τυπική millennial δεν θα μπορούσε φυσικά να απέχει από τα social media, αλλά ασχολείται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ένα blog που ξεκίνησε χάρη στη ζήτηση του κόσμου, δεν θα μπορούσε παρά να είναι επιτυχημένο.

Έχοντας ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, φέτος έμεινε στην Κύπρο και αποφάσισε να την αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, φτιάχνοντας δύο εξαιρετικά προσεγμένα βίντεο που εξυμνούν τις ομορφιές του νησιού.

Διαβάστε την συνέντευξη της Ήβης Βασιλοπούλου στο must Μαϊου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο (1η Μαϊου) με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Nathalia Segato on Unsplash

Roadtrip στη Δρούσια

Είναι μέσα στο DNA μας, είναι ανθρώπινη η αγάπη όλων μας για ταξίδια και είναι εξίσου φυσικό ...
 |  TRAVEL