ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

4 ενδιαφέρουσες προτάσεις της Netflix

Η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix κάθε χρόνο ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή δικών της τηλεοπτικών σειρών ποντάροντας σε σειρές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις τέσσερις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για το επόμενο διάστημα.

The Innocents
Πρόκειται για ένα μεταφυσικό ρομαντικό δράμα, παραγωγής της βρετανικής εταιρείας New Pictures, που εξιστορεί τις περιπέτειες των εφήβων Χάρι και Τζουν. Φεύγοντας από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, οι δυο έφηβοι ξεκινούν ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο. Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα. Πρωταγωνιστούν η Σόρσα Γκράουντσελ, ο Πέρσελ Ασκότ, ο Γκάρι Πιρς κ.ά.

Lost in Space
Το «Lost in Space», είναι το reboot δέκα επεισοδίων της σειράς παραγωγής 1965 του Έργουιν Άλλεν. Η πλοκή μάς τοποθετεί στο μέλλον, όταν η κυβέρνηση στέλνει την οικογένεια των Robinson σε ένα ταξίδι 5 χρόνων στο διάστημα, με σκοπό την αποικιοποίηση ενός πλανήτη. Ωστόσο, ένας μυστικός πράκτορας σαμποτάρει την αποστολή, με αποτέλεσμα το σκάφος να βγει εκτός πορείας και η οικογένεια να βρεθεί χαμένη στο σύμπαν. Αποκλεισμένοι μαζί τους βρίσκονται η χαρισματική δρ. Σμιθ και ο κατεργάρης Ντον Ουέστ. Το σενάριο έχουν γράψει οι Ματ Σαζάμα και Μπέρκ Σάρπλες ενώ ο Νιλ Μάρσαλ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Τόμπι Στίβενς, Μόλι Πάρκερ, Πάρκερ Πόσι κ.ά.

The Rain
Μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας, η πρώτη δανέζικη παραγωγή της πλατφόρμας. Έξι χρόνια μετά από έναν ιό που εξαφάνισε σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, εκεί όπου η βροχή αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή, δυο αδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια ομάδα νεαρών επιζώντων, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν εάν ένας νέος κόσμος έχει ξεκινήσει κάπου αλλού, αντιμετωπίζοντας και τα προβλήματα που νόμιζαν πως άφησαν πίσω τους μαζί με την εξαφάνιση του κόσμου. Με γνώμονα τον ρεαλισμό και την αισθητική που διαθέτουν οι ευρωπαϊκές παραγωγές, η εν λόγω σειρά φαντάζει διαφορετική από τις αντίστοιχες αμερικανικές. Πρωταγωνιστούν οι Άλμπα Όγκαστ, Μίκελ Μπόε Φόλσγκαρντ, Ίμπεν Γιάιλε κ.ά.

A Series of Unfortunate Events (Δεύτερη Σεζόν)
Το «A Series of Unfortunate Events» είναι η τηλεοπτική μεταφορά της best-selling σειράς βιβλίων «Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events» που έγραψε ο Ντάνιελ Χάντλερ. Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία των ορφανών Μποντλαίρ, των οποίων ο σατανικός κηδεμόνας Κόμης Όλαφ, είναι αποφασισμένος να κάνει το παν για να καταχραστεί την κληρονομιά τους. Τα αδέλφια θα πρέπει να ξεγελάσουν τον Όλαφ, να ξεσκεπάσουν τα σατανικά του σχέδια και μεταμφιέσεις και να ανακαλύψουν στοιχεία γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο των γονιών τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από δέκα επεισόδια και καλύπτει τα βιβλία 5 έως 9. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Νιλ Πάτρικ Χάρις, Πάτρικ Γουορμπάρτον, Μαλίνα Ουέϊσμαν κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
προτάσεις  |  Netflix  |  news  |  tv  |  τηλεόραση  |  σειρές  |  νέα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS