ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

30 χρόνια γεμάτα ποιοτικό καφέ γιορτάζει η Nespresso στην Κύπρο

Μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τα 30 χρόνια Nespresso

newsroom must

Τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο γιόρτασε το κορυφαίο brand καφέ Nespresso, υπενθυμίζοντάς μας γιατί το επιλέγουμε όταν έχουμε να αποφασίσουμε για τον καφέ που θα απολαύσουμε.

Ήταν το 1993 όταν ήρθε για πρώτη φορά στο νησί μας το κορυφαίο brand καφέ, που όπως έδειξε η πορεία καθ΄ όλη τη διάρκεια των χρόνων, έμελλε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Κυπρίων «coffee lovers».

Οι Κύπριοι λάτρεις του καφέ, αλλά και αυτοί που απλά επιθυμούν να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης συντροφιά με έναν ποιοτικό και γευστικό καφέ, απολαμβάνουν τη Nespresso από τον εισαγωγέα και εκπρόσωπο του brand στη χώρα μας, Vassos Eliades Ltd.

Στα 30 χρόνια παρουσίας της Nespresso στην Κύπρο, η Vassos Eliades Ltd παραμένει διαχρονικά πιστή στη φιλοσοφία «Η Nespresso απογειώνει την εμπειρία καφέ», προσφέροντας μια μοναδικά αξέχαστη εμπειρία τόσο στην κατανάλωση καφέ, όσο και στην παρασκευή του, με τις μηχανές και τα αξεσουάρ της Nespresso. Η πληθώρα επιλογών μηχανών καφέ με τα εξελιγμένα συστήματα υψηλής πίεσης που διαθέτουν, επιτρέπουν στον κάθε ένα από εμάς να νιώσουμε επαγγελματίες barista από την άνεση του σπιτιού μας, δημιουργώντας πλούσιους σε γεύσεις καφέδες για εμάς και τους αγαπημένους μας. Μάλιστα, τo 2021, το brand λάνσαρε την περίφημη σειρά μηχανών και καφέ Vertuo.

Η επιτυχία της Nespresso Cyprus όλα τα χρόνια της πορείας της αδιαμφισβήτητη και με πολλές επιτυχίες. Ωστόσο, αν θα ξεχωρίζαμε κάτι θα ήταν σίγουρα η δημιουργία της πρωτοποριακής ιστοσελίδας της το 2012, η οποία πρόσφερε τη δυνατότητα εκτέλεσης παραγγελιών και παράδοσης προϊόντων. Επιπλέον, μία ακόμη σημαντική στιγμή για τη Nespresso Cyprus, η οποία συνέβαλε με τη δική της σειρά στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος ενισχύοντας τις προσπάθειες για τη βελτίωσή του, ήταν η έναρξη της δυνατότητας ανακύκλωσης των καψουλών από το σπίτι το 2018. Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την τιμητική βράβευση το 2020 της Vassos Eliades Ltd ως Cyprus Retail Excellence Retailer of the Year, η οποία ήρθε να προστεθεί στην αριστεία και στο υψηλό επίπεδο των ποιοτικών υπηρεσιών της Nespresso.

Οι λαμπερές εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια Nespresso στην Κύπρο

Μια σειρά από εντυπωσιακές εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο με αφορμή τα 30 χρόνια συνεργασίας που συμπλήρωσαν φέτος η Vassos Eliades Ltd και η Nespresso, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο την περήφανη συνεργασία τους.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την ιεροτελεστία απόλαυσης της Nespresso και να αφεθούν στον πλούτο της παράδοσης του καβουρδίσματος της, αλλά και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία της υψηλής ποιότητας καφέ που προσφέρει διαχρονικά.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε με το αποκλειστικό Masterclass προς τους εκπρόσωπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στη Nespresso Boutique στο Mall of Cyprus. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Nespresso Hellas Coffee Ambassador, κ. Γιώργο Παπαχρυσανθάκη, να τους ταξιδεύει στο γευστικό κόσμο του κορυφαίου καφέ Νespresso. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις εντυπωσιακές, νέες μόνιμες γεύσεις Nespresso Ristretto Classico & Ristretto Intenso της σειράς Vertuo, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

Οι εορτασμοί κορυφώθηκαν στα Λεύκαρα, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, όπου τίμησαν με την εκλεκτή παρουσία τους αγαπημένοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά και με γεμάτη ενέργεια τη μέρα τους μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν η μοναδική εμπειρία να δουν και να ζήσουν οι ίδιοι την εμπειρία δημιουργίας του λευκαρίτικου κεντήματος.

Επιπρόσθετα, η μέρα για τους προσκεκλημένους περιλάμβανε μασάζ για χαλάρωση και ευεξία, δίπλα από την εξωτερική πισίνα του χώρου, η οποία προσέδιδε στην ήρεμη ατμόσφαιρα.

Εάν κάποιος θέλει να απολαύσει έναν εξαιρετικό και πλούσιο σε γεύση καφέ, η Nespresso αποτελεί την ιδανική επιλογή. Διαθέτει πλήθος εξαίσιων γεύσεων και χαρμάνια από όλο τον κόσμο που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ο κάθε ένας θα βρει τη δική του αγαπημένη γεύση. Είτε πρόκειται για πιο κρεμώδεις, είτε για πιο ακαταμάχητα βελούδινες ή έντονες καβουρδισμένες γεύσεις. Για παρασκευή καφέ στο σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο, η Nespresso έχει τη λύση, με σύγχρονες και κομψές μηχανές και αξεσουάρ κατάλληλα για κάθε χώρο και κάθε περίσταση.

Η Nespresso δεν είναι απλά μία ακόμα κούπα καφέ, είναι μια ιεροτελεστία απόλαυσης που σε αιχμαλωτίζει με τα πλούσια αρώματα και τις συναρπαστικές γεύσεις της που σε ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο του λατρεμένου ροφήματος, του καφέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Nespresso επισκεφθείτε το www.nespresso.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS