ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Movember: Ένα μουστάκι κάνει τη διαφορά

Το κίνημα Movember

Άντρες σε όλο τον κόσμο μεγαλώνουν τα μουστάκια τους για να μαζέψουν χρήματα για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών. Το Movember προκαλεί τους άνδρες να μεγαλώσουν μουστάκι για τις 30 μέρες του Νοεμβρίου. Ξεκινούν με ξυρισμένο πρόσωπο την 1η  Νοεμβρίου  και για τον υπόλοιπο μήνα γίνονται στην ουσία κινούμενη διαφήμιση για την εκστρατεία, μαζεύοντας χρήματα για τον σκοπό αυτό. Δημιουργώντας ένα προφίλ στο movember.com οι άντρες ανεβάζουν τις φωτογραφίες με τα μουστάκια τους και καλούν φίλους, συγγενείς και συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια τους δίνοντας χρήματα στο προφίλ τους.

Στην Κύπρο

Από το 2013 με πρωτοβουλία του Round Table Κύπρου και ιδιαίτερα με τη συμβολή του Round Table 1 Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Movember International και με την υποστήριξη της μπύρας ΚΕΟ θεσμοθετήθηκε η φιλανθρωπική εκστρατεία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενεργοποίηση του κινήματος στην Κύπρο, τη συλλογή χρημάτων και την στήριξη των φορέων που βοηθούν την καταπολέμηση του αντρικού καρκίνου, όπως το Europa Uomo Κύπρου. Ο στόχος της εκστρατείας είναι η συλλογή χρημάτων για την στήριξη του EUROPA UOMO Κύπρου και του Movember Foundation για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους, της έρευνας, διάδοσης και ανταλλαγής τεκμηριωμένων στοιχείων και πληροφοριών για τον καρκίνο του προστάτη, την προώθηση της έγκαιρης διάγνωσης, την εκστρατεία για την λήψη μέτρων πρόσβασης στη καλύτερη θεραπεία, την εξασφάλιση ποιότητας και υποστήριξης κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη θεραπεία, τη προώθηση της επαγγελματικής ποιοτικής φροντίδας και κατάλληλης ιατρικής υποδομής.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στο MOVEMBER CYPRUS και στις εκδηλώσεις επισκεφτείτε τις σελίδες Movember Cyprus, ΚΕΟ Βeer και Round Table 1 Cyprus-RT1 στο Facebook.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

  • Μεγάλωσε το μουστάκι σου για όλο τον Νοέμβριο και γίνε κινητή διαφήμιση για το MOVEMBER.
  • Φτιάξε  προσωπικό προφίλ http://ex.movember.com εντάξου στην Ομάδα Movember Cyprus  και κάλεσε τους φίλους, τους συγγενείς και τους συναδέλφους σου να σε στηρίξουν δίνοντας χρήματα.
  • Μπες στoν ειδικό λογαριασμό "RT1 NICOSIA KEO BEER"  ή “TEAM: Movember Cyprus” στην ιστοσελίδα  http://ex.movember.com και κάνε την δική σου εισφορά.
  • Στήριξε τις εκδηλώσεις του MOVEMBER Cyprus με εισφορά 2 Ευρώ.
  • Αγόρασε τα συλλεκτικά αναμνηστικά του MOVEMBER Cyprus.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

5 Νοε – Shaving Event: The Barber Shop Λ/σία
6 Νοε – Shaving Event: Πλατεία Ερμού Λάρνακα / Live Link DeeJay
9 Νοε – Ιατρική Ημερίδα: American Medical Centre Λ/σία PSA Test *
10 Νοε – Ιατρική Ημερίδα: European University Λ/σία
12 Νοε – Έκθεση Δημοπρασία Έργων Τέχνης / Almyra Hotel Πάφος
13 Νοε –
Shaving Event: The Mall of Cyprus Λευκωσία/ Live Link LOVE FM
16 Νοε – Ιατρική Ημερίδα: Alexander College Λ/κα
23 Νοε – Ιατρική Ημερίδα: Πολυκλινική Υγεία Λ/σος PSA Test *
25 Νοε – Έκθεση Δημοπρασία Έργων Τέχνης / IsnotGallery Λ/σία
2 Δεκ – Closing Party / Carob Mill Λ/σος

PSA Test *      ΔΩΡΕΑΝ PSA Test στα άτομα που θα παρακολουθήσουν τις Ιατρικές Ημερίδες   σε American Medical Centre και Πολυκλινική Υγεία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
movember  |  europa uomo  |  round table 1  |  keo  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση