ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

13 νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στο ''Westworld''

Ο κόσμος του ''Westworld'' μεγαλώνει και το ίδιο γίνεται και με το καστ. 

Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου και ολόκληρη η λίστα με παλιά και νέα μέλη του καστ έχει κυκλοφορήσει. Οι Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden, Tessa Thompson, Ingrid Bolso Berdal, Clifton Collins Jr, Luke Hemsworth, Talulah Riley, Rodrigo Santoro, Angela Sarafyan, Shannon Woodward, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Leonardo Nam και Ptolemy Slocum επιστρέφουν στους ρόλους που αγαπήσαμε, στο πιο... επικίνδυνο θεματικό πάρκο του κόσμου.

Επιπλέον, η Katja Herbers εντάσσεται στο καστ στο ρόλο της Grace που, σύμφωνα με το Deadline, έρχεται στο πάρκο στην πιο σκοτεινή του ώρα. Tη λίστα με τα νέα πρόσωπα συμπληρώνουν οι Neil Jackson (Nicholas), Jonathan Tucker (Craddock), Betty Gabriel (Maling), Gustaf Skarsgard (Karl Strand), Fares Fares (Antoine Costa), Peter Mullan (James Delos), Hiroyuki Sanada (Musashi), Rinko Kikuchi (Akane), Tao Okamoto (Hanaryo), Julia Jones (Kohana), Kiki Sukezane (Sakura) και Zahn McClarnon (Akecheta), και από τις λίγες πληροφορίες που δίνει η ίδια πηγή για τους χαρακτήρες αυτούς γίνεται αντιληπτό πως θα είναι, στην πλειοψηφία τους, μικροί χαρακτήρες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που o Robert Ford πέθανε στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Anthony Hopkins - που τον υποδυόταν - αναμένεται να κάνει κάποιο πέρασμα σε κάποιο από τα νέα επεισόδια. 

Λογικά, οι απορίες μας θα απαντηθούν ξεκινώντας από το πρώτο νέο επεισόδιο. 

Δείτε ξανά το τρέιλερ. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS