ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

12 tips που πρέπει να ξέρει κανείς για να παρακολουθήσει το Digital Agenda Cyprus Summit

Μετά από αρκετές μέρες αναμονής και ενθουσιασμού, το Digital Agenda Cyprus Summit ξεκινάει σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου! Με στόχο την καθιέρωση της Λευκωσίας ως περιφερειακού κόμβου των ψηφιακών εξελίξεων και την ανάδειξή της σε πανεπιστημιακό κέντρο αλλά και επίκεντρο της γνώσης και συζήτησης του ψηφιακού γίγνεσθαι, συγκεντρώνονται στις 15 και 16 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας αρκετές σημαντικές προσωπικότητες από την Κύπρο, την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη για να συζητήσουν και να αναπτύξουν το μέλλον της ανθρωπότητας με όσους θα βρεθούν εκεί. 

Στο  Digital Agenda Cyprus Summit θα δώσουν το "παρών" τους αρκετές προσωπικότητες κλειδιά όπως ο Daniel Bobroff, CEO της ASOS Ventures, o βραβευμένος συγγραφέας Andeas Ekstrom, ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της καταναλωτικής συμπεριφοράς και σύμβουλος μεταξύ άλλων της Disney Ken Ηughes, η Delphine Remy-Boutang, τέως παγκόσμια διευθύντρια social media της IBM, η Αναστασία Σιδέρη, διευθύντρια επικοινωνίας της Coca Cola για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, και ο Daniel Domscheit-Berg, ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας, θα ξεκλειδώσουν την πόρτα και θα παρουσιάσουν τις ψηφιακές εξελίξεις και το κατά πόσο αυτές μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Παράλληα, στο  Digital Agenda Cyprus Summit θα βρεθούν οι Ιnfluencers Έβελυν Καζαντζόγλου και Τόνια Σωτηροπούλου, όπου θα κάνουν το δικό τους discussion με θέμα " Ιnfluencing the Influencers" με τους Τάσο Τρύφωνος, Θάλεια Καραφυλλίδου -Editor in Chief της Vogue Ελλάδος- και η Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη - Ιδιοκτήτρια του “Communication Lab”.

Σήμερα ,15 Οκτωβρίου, στο Digital Agenda Cyprus Summit αρχικά θα μιλήσουν ο Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Andeas Ekstrom και στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τους Andreas Ekström, Κυριάκο Κόκκινο και John Olympios. Έπειτα, θα ακολουθήσει ομιλία με τον Daniel Domscheit-Berg και συζήτηση με τους Χάρη Γεωργιάδη, Daniel Domscheit-Berg Daniel και Ανδρέα Παράσχο.

Μπορείτε να μάθετεπερισσότερες πληροφορίες και να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Να σημειώσουμε πως το hashttag το Digital Agenda Cyprus Summit #digitalagendacy.

 

Δείτε στην συνέχεια 12 tips για να αποφύγετε την ταλαιπωρία και να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία του Digital Agenda Cyprus Summit.

 

  • Ελάτε νωρίς για να αποφύγετε την καθυστέρηση
  • Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 15:00, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, και από τις 08:00 π.μ. την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Παρακαλώ μην καθυστερήσετε για να μην χάσετε την έναρξη του συνεδρίου που θα αρχίσει στις 17:00 ακριβώς.
  • Μαζί σας να έχετε το εισιτήριο εγγραφής σας είτε τυπωμένο είτε στο κινητό. Θα λάβετε πάσο από τον χώρο εγγραφής. Το πάσο σας ισχύει και για τις δύο ημέρες (15-16 /10), όπως και για το Night Agenda/ Cocktail Festival.
  • Εάν δεν έχετε λάβει το εισιτήριό σας, ελέγξτε το junk folder στο email σας. Εάν δεν το έχετε λάβει ακόμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο digitalagendacy@sppmedia.com.
  • Κατά τον έλεγχο ασφάλειας μπορεί να σας ζητηθεί να ανοίξετε τις τσάντες σας. Βασιζόμαστε στη συνεργασία σας για ένα ασφαλές συνέδριο.
  • Οι guests της Cyta θα παραλάβουν το πάσο τους από το Cyta VIP γραφείο. Οι επισκέπτες της Cyta θα απολαύσουν το συνέδριο σε θέσεις που έχουν κρατηθεί ειδικά γι’ αυτούς. Ακολουθήστε τις πινακίδες για να τις βρείτε.
  • Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ελέγχετε τακτικά το email σας και την ιστοσελίδα μας για τυχόν ενημερώσεις, αλλαγές στο πρόγραμμα και άλλες δραστηριότητες.
  • Μετά το τέλος του Digital Agenda Cyprus Summit ελάτε μαζί μας στον Δημοτικό Κήπο για τη Night Agenda-Cocktail Festival (15/10). Εκεί θα υπάρχει άφθονο street food αλλά και ποτό από 16 κορυφαία μπαρ από την Αθήνα και την Κύπρο. Με το πάσο σας θα μπορείτε να εξασφαλίσετε τα ποτά σας στη μισή τιμή.
  • Τη δεύτερη μέρα (16/10) το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο Garden Day&Night. Ως εναλλακτική λύση μπορείτε να δοκιμάσετε το Street Food Hall που θα εξυπηρετεί το συνέδριο στον Δημοτικό Κήπο.
  • Λόγω οικολογικής συνείδησης για το συνέδριο δεν τυπώσαμε χάρτη. Αντ’ αυτού έχουμε στείλει τον χάρτη στο email σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τον κάνετε download από την ιστοσελίδα μας digitalagendacy.com.
  • Ακολουθήστε τις πινακίδες για να βρείτε το food hall, το lounge και τους χώρους για networking. Πίσω από το πάσο σας θα βρείτε επίσης τον χάρτη του συνεδρίου.
  • Παρακαλώ δείξτε σεβασμό στο το ιστορικό κτήριο που μας φιλοξενεί.   

 

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.digitalagendacy.com/

Digital Agenda  Cyprus Summit
Tρίτη 15 -Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Μουσείου, Λευκωσία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Προσωπικότητες - κλειδιά στο Digital Agenda Cyprus Summit

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Digital Agenda Cyprus Summit

Θέλεις να είσαι εσύ ο επόμενος influencer;

Digital Agenda Cyprus: Ο βραβευμένος Σουηδός δημοσιογράφος, Andreas Ekström στην Κύπρο

Digital Agenda Cyprus Summit: Ο επενδυτικός διευθυντής του ASOS, Daniel Bobroff, στην Κύπρο

Ο κορυφαίος consumer behaviouralist, Ken Hughes στην Κύπρο

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο Digital Agenda Cyprus Summit

H Στέλλα Κυριακίδου στο Digital Agenda Cyprus Summit

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X