ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα;

Αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο

Σήμερα Σάββατο 7/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, τοπικά στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις, αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Την Τρίτη, αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και πιθανό και σε περιοχή του εσωτερικού.

Από το απόγευμα της Δευτέρας στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

Μέγιστη

Θερμοκρασία

Ελάχιστη

Θερμοκρασία

Σχετική

Υγρασία

Λευκωσία:

24°C

15°C

26%

Αεροδρόμιο Λάρνακας:

26°C

17°C

36%

Λεμεσός:

24°C

14°C

43%

Αεροδρόμιο Πάφου:

23°C

14°C

41%

Φρέναρος

25°C

14°C

25%

Πρόδρομος

14°C

6°C

35%

Πόλις Χρυσοχούς

24°C

12°C

47%

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS