ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Βροχές και καταιγίδες στο σημερινό καιρικό μενού

Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές, βόρειες και βορειοανατολικές παράλιες περιοχές. Σταδιακά όμως ο καιρός θα καταστεί τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά στα δυτικά και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Αργότερα, ο καιρός θα καταστεί τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως σε δυτικές και βορειοδυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή αναμένονται αρχικά μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο δυτικό μισό, ενώ αργότερα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά. Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και ενδεχομένως να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή.

Την Πέμπτη η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο αναμένεται σταδιακή άνοδος, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση