ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

10 + 1 Σειρές που δεν πρέπει να χάσεις

H σεζόν 2015 - 2016 είναι, φέτος, γεμάτη με αξιόλογες σειρές που είτε ξεκινούν είτε επιστρέφουν. Μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε 10 + 1 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις stream. 

1. Narcos
H αληθινή ιστορία της εξάπλωσης των εμπόρων κοκαϊνης σε όλο τον κόσμο και οι προσπάθειες τις αστυνομίας να τους συλλάβει, με επίκεντρο τον θρυλικό Pablo Escobar. Ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και γρήγορα ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. 

2. Game of Thrones
Τελικά ο Jon Snow ζει ή όχι; Θα επιστρέψει στον έκτο κύκλο ή όχι; Η σειρά αυτή δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Επιστρέφει στους δέκτες τον Απρίλιο και σίγουρα, για ακόμα μια φορά, θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

3. Blindspot
H νέα σειρά μυστηρίου ξείνησε τον Σεπτέμβριο και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Η αστυνομία ανακαλύπτει μια γυναίκα με αμνησία, και γεμάτη τατουάζ. Κάθε ένα απ' αυτά κρύβει ένα μυστικό για την ταυτότητα και το παρελθόν της. 

4. Fargo
Είναι μαύρη κωμωδία με στοιχεία αστυνομικού δράματος.  Το σόου είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του 1996, επαινέθηκε από κριτικούς. Στην πρώτη σεζόν πρωταγωνιστεί o Billy Bob Thornton και έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. 

5. Gotham
H πόλη του Batman, πριν τον Batman. O Gordon, ως αστυνομικός ντετέκτιβ, προσπαθεί να φέρει το Gotham την παλιά, αγνή του μορφή, όπως το θυμάται από τα παιδικά του χρόνια. Την απουσία του Batman καλύπτουν οι τόσοι ενδιαφέροντες κακοποιοί, με τους οποίους θα έρθει στο μέλλον αντιμέτωπος ο αγαπημένος υπερήρωας. 

6. Scadal
Το πολιτικό θρίλερ, δια χειρός Shonda Rhimes, συνεχίζει ακάθεκτο για πέμπτη σεζόν. Η Olivia Pope συνεχίζει να διαχειρίζεται κρίσεις όπως εκείνη ξέρει καλύτερα και η σειρά εξακολουθεί να είναι πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού.

7. How to Get Away with Murder
H ολοκαίνουρια επιτυχία της Shoan Rhimes, με πρωταγωνίστρια την Viola Davis, είναι επάξια μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της φετινής (και της περσινής) σεζόν. Μυστήριο, εγκλήματα, σεξ, έρωτες, όλα άριστα συνδυασμένα σε ιστορίες που κόβουν την ανάσα. O δεύτερος κύκλος θα συνεχίσει από τις 11 Φεβρουαρίου. 

8. Shades of Blue
Η έκπληξη της σεζόν πρόκειται να είναι η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνίστρια και παραγωγός είναι η Jennifer Lopez. H Lopez υποδύεται μια αστυνομικό που πρέπει να επιλέξει: να δώσει το καλό παράδειγμα στην κόρη της ή να καλύψει τους διεφθαρμένους συνεργάτες της. 

9. American Horror Story: Hotel
Είναι σίγουρα μία από τις σειρές που  μονοπώλησαν το ενδιαφέρον (και φέτος). Ο πέμπτος κύκλος της σειράς τρόμου μας σύστησε την Lady Gaga και μας ώθησε να κλείσουμε δωμάτιο σε ένα... αλλόκοτο ξενοδοχείο. 

10. Jessica Jones
H πρώην υπερήρωας Jessica Jones αποφασίζει να ξαναρχίσει τη ζωή της ως ντετέκτιβ. Είναι η νέα σειρά της Marvel και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινο. Δικαίως, αφού οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές και η ιστορία ενδιαφέρουσα. 

+1.  Homeland
Το πολιτικό δράμα που διαπρέπει εδώ και τέσσερις σεζόν, συνεχίζει για πέμπτη. Ο νέος κύκλος ξεκίνησε τον Οκτώβριο και κέρδισε κοινό και κριτικούς. Στον κύκλο αυτό, η Carrie ασχολείται πλέον με φιλανθρωπίες στο Βερολίνο ενώ πολλά πραγματικά γεγονότα συμπεριλαμβάνονται μέσα στις ιστορίες (οι ISIS, ο Putin, τα γεγονότα στα γραφεία του ''Charlie Hebdo'' κ.ά).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση