ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής των πάρτι και η μαρτυρία παρουσιάστριας

Οι εξελίξεις που προκύπτουν μετά την υπόθεση βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

newsroom must

Όσο περνάνε οι ώρες μετά την αποκάλυψη της 24χρονης που βιάστηκε σε πάρτι στην Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, νέες μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια και σοκάρουν.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εκπομπής του star «Αλήθειες με την Ζήνα» έχουν διαρρεύσει μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής πάρτι σε κοπέλες με σκοπό να δώσουν το παρών.

Τα εν λόγω μηνύματα μεταξύ άλλων έγραφαν: «Με τα παιδιά από το μαγαζί. Θα έρθεις;.. Ζεις;.. Πάλι σε έχασα.. Τουλάχιστον μπορείς να στείλεις ένα δεν θα έρθω.. Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς; Μαζί θα είμαστε και ότι ώρα θες θα σε γυρίσω..Θα έρθεις; .. Γειά..».
Ο δικηγόρος που ανέλαβε να βοηθήσει την 24χρονη, Νίκος Διαλυνάς, τόνισε ότι η νύχτα έχει αλλάξει καθώς λογω των μέτρων με τον κορωνοϊό τα πάρτι γίνονται σε ξενοδοχεία. Οι λεγόμενοι «ψαράδες» όπως τους χαρακτήρισε ψάχνουν κορίτσια, τους δίνουν ναρκωτικά, στη συνέχεια αυτά εθίζονται και προκειμένου να τα αγοράσουν ξεκινούν την πορνεία. Αυτή όπως ανέφερε είναι η “νέα νύχτα” στην Ελλάδα.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ευλαμπία Ρέβη το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”  μίλησε για τη δική της εμπειρία με ένα πρόσωπο που προσπάθησε να την προσεγγίσει, για να δώσει το “παρών” σε ιδιωτικό πάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως τον Οκτώβριο του 2019 είχε έρθει αυτό το μήνυμα σε μένα και λέει το εξής: "Μόλις ήρθα στην Ελλάδα και σε θέλω υποδοχή, 3000 ευρώ όλα μπροστά». Μου έστειλε και μια φωτογραφία του. Εγώ απαντάω, «πλάκα μου κάνεις έτσι;». Στη συνέχεια απάντησε πως «δεν έχω λόγο, μου αρέσεις πολύ και θέλω να σε δω όσο θα είμαι εδώ».

«Δεν ξανασχολήθηκα με αυτό τον άνθρωπο, λέω πως θα είναι κάποια πλάκα. Μετά μου ξανάστειλε τον Αύγουστο του 2021, «κάνω πριβέ πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 5000 ευρώ, όλα μπροστά» και μου έστειλε φωτογραφία».«Έμαθα πως είχε στείλει και σε κάποιες φίλες μου, οπότε καταλάβαμε ότι αυτός ο άνθρωπος «ψαρεύει» γυναίκες για κάποια πάρτι» συμπλήρωσε η ίδια. «Ψάχνοντας λίγο το προφίλ του, είδα ότι έχει και άλλες κοπέλες τις οποίες τις γνωρίζω είτε από τον χώρο είτε εκτός χώρου. Έστειλα και σε εκείνες μηνύματα και όλες μου έλεγαν ότι όντως αυτός ο άνθρωπος έστελνε και σε εκείνες τέτοια μηνύματα».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X