ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συγκλονίζουν συγγενείς μηχανοδηγού: «Σε περιμένουμε εδώ να γυρίσεις»

Η ανάρτηση της συζύγου του και τα συγκινητικά λόγια των συγγενών του

Μαρία Σάββα

Συγκινούν τα λόγια της οικογένειας του 29χρονου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος έφυγε από την ζωή στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη, με έναν από τα κοντινά του πρόσωπα να παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Ακόμη δεν έχουμε κάτι (σ.σ ταυτοποίηση), κάτι έχει βρεθεί (σ.σ. από τη σορό) και περιμένουμε την ταυτοποίηση… «μας έχουν ζητήσει DNA από την πρώτη στιγμή», είπε ο συγγενείς του μηχανοδηγού.

«Ο Νίκος ήταν δύο χρόνια στην υπηρεσία. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ήταν πολύ χαρούμενος για τη δουλειά που είχε βρει. Από μικρός ήταν αγωνιστής, προσπαθούσε για τα πάντα και ο πατέρας του έλεγε ‘τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι».

Όπως αποκάλυψαν ο πατέρας του Νίκου, «είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή και αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην πολιτεία μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει».

Μετά από την συνέντευξη αυτή την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η σύντροφός του, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω…Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ’ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS