ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

newsroom must

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, μέχρι και την Τετάρτη.

Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και σε προσήνεμες περιοχές ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί, στα ανατολικά και στα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Αργά το απόγευμα, στα προσήνεμα, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα βόρεια μέχρι νότιοι, ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Αρχικά, τοπικά στα βόρεια, θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, o καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματίζεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματίζεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση, στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, και λίγο πιο πάνω στα παράλια

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματίζεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X