ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Τηλεγράφημα η δικογραφία, φήμη η ύπαρξη μαρτύρων»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας και παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

newsroom must

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ο Νίκος Γεωργουλέας, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε την υπεράσπισή του ηθοποιού, ολοκλήρωσε τη συνεργασία μαζί του.

Το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας όπου παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και κατά την παραμονή του εκεί έκανε μερικές δηλώσεις στα media. Ωστόσο, κατά την έξοδό του και ενώ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ρωτήθηκε αν δέχεται απειλές, όπως έγραψε ο γιος του, Χρήστος, στα social media και εκνευρισμένος αποχώρησε.

Νωρίτερα ωστόσο ο ίδιος μόλις παρέλαβε την δικογραφία είπε: "Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη. Θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος".

Εντωμεταξύ, λίγες ώρες πριν, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του Mega και μεταξύ άλλων είπε: "Όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού... Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση" και έπειτα, πρόσθεσε πως ο Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης. "Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα", είπε σχετικά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση