ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η Καθημερινή στην πόρτα σας και αυτή την Κυριακή στην ασφάλεια του σπιτιού σας

Στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες και όσους αδυνατούν να κυκλοφορήσουν, η Καθημερινή της Κυριακής προσφέρει τη δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης της εφημερίδας

Στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες και όσους αδυνατούν να κυκλοφορήσουν αυτές τις δύσκολες ημέρες, η Καθημερινή της Κυριακής προσφέρει τη δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης της εφημερίδας. Το πακέτο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή περιλαμβάνει το περιοδικό Beautiful People. Επιπλέον, η εφημερίδα συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Λεβέντειο Πινακοθήκη και αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή η εφημερίδα θα συνοδεύεται από ένα εκτυπωμένο κομμάτι της κυπριακής τέχνης  και ιστορίας ανυπολόγιστης  αξίας σε ακριβές αντίγραφο, προσφορά της Λεβεντείου Πινακοθήκης, μέσω του προγράμματος  «Μένω σπίτι - γνωρίζω τους Κύπριους δημιουργούς της πρώτης γενιάς». Αυτή την εβδομάδα θα προσφερθεί αντίγραφο του έργου του Ιωάννη Κισσονέργη «Γεωργοί σε Βοδάμαξα».

Κάντε την παραγγελία σας online στο https://www.kathimerini.com.cy/orders/ και το πακέτο της εφημερίδας θα σας παραδοθεί στην ασφάλεια του σπιτιού σας την Κυριακή. Η τιμή της εφημερίδας, είναι στα 3 ευρώ.  Όπως πάντα η πληρωμή θα γίνει ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα τεχνολογίας χωρίς επαφή. 

Η διανομή πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας (Δήμοι Λευκωσίας, Αγ. Δομετίου, Έγκωμης, Λακατάμιας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς) μεταξύ των ωρών 8:00  - 18:00.  Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση